Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Výroba, spracovanie, predaj: -potravinárske a poľnohospodárske výrobky všetkého druhu. Nákup, predaj strojnotechnologických zariadení. Montáž, oprava, údržba: -elektrické zariadenia.

Produkcia, spracovanie a predaj šampiňónov a hlivy ustricovej. Tradičné české poľnohospodárstvo z Valašska. Prevádzka internetového portálu: http://www.zampiony.net. Recepty šampiňóny, recepty hliva ustricovitá. Predaj reklamných bannerov, správa webu, adminstrácia + autorské práva Martin Minařík.

Predaj - jablká - slivky - čerešne - hrušky - broskyne Pestovanie - jablká - čerešne - slivky - hrušky - broskyne

Výroba a predaj - kŕmne zmesi - chovateľské potreby krmítka pre hlodavce sadrové, rebríčky pre hlodavce a vtáctvo, domčeky pre hlodavce a vtáctvo.

Vykonávame: - rizikové výrub stromov pomocou horolezeckej techniky - výškové práce - ťažba dreva a rekultivácia.

Služby, predaj: - krmivá pre hospodárske zvieratá - soľné, minerálne lizy, kŕmne doplnky - mliečne kŕmne zmesi - minerálno-vitamínové zmesi - krmivársky servis, poradenstvo pre poľnohospodárov

Športový revír Sumčák je určený predovšetkým na lov sumcov a je prvým privátnym revírom tohto druhu v Čechách. Momentálne je náš rybník zarybnený 90 kusmi sumca veľkého, tento stav však nie je konečný. Teraz sa zameriavame na výkup naozaj veľkých sumcov či inak zaujímavých kusov sumca veľkého. Posledným a pre zákazníkov veľmi atraktívnym nákupom ...

Služby: -hospodárska úprava lesov (Forest Management, projekty a investície pre lesníctvo, krajinné projekty a urbanizmus.

Firma Kopečný a Kučera vznikla v roku 2002 a začala sa zaoberať vykonávaním komplexných lesníckych služieb. V roku 2007 sme založili lesnícku firmu Vysočinská lesná s.r.o., ktorá prebrala všetky nami vykonávané služby. Hlavnou náplňou našej lesnícko-drevárskej firmy je predovšetkým práca v lesnom hospodárstve, kde vykonávame všetky služby s týmto ...

Distribúcia čerstvej zeleniny a ovocia v regiónoch Jeseník, Bruntál a Šumperk.

Služby: - vozenie svadieb s kočiarom typu vis a vis - romantická a nevšedná jazda kočiarom ťahaným koňmi - Vozenie hodov a krojovaných - Rebrinák - Vozenie detských dní - Športová wagonetta - ťahanie hasičských striekačiek - konské záprahy na rodinných jubileách. Chov koní. Práca s chladnokrvnými koňmi, prevažne pri približovaní ...

Zberové práce. Poľnohospodárska výroba. Obchod s poľnohospodárskymi výrobkami.

Výroba: -rastlinná výroba kombinovaná so živočíšnou výrobou (zmiešané hospodárstvo).

Ťažisko činnosti: - šľachtenie kvetov a zelenín - šľachtenie, množenie a obchod s ovocnými druhmi a niektorými poľnými plodinami - produkcia okrasných výpestkov. Veľkú časť produkcie zaberá strojárska výroba: - výroba oceľových konštrukcií - výroba skleníkov - žiarové zinkovanie.

Vychádzky, vychádzky, výučba. - piesková jazdiareň na výučbu jazdy a nácvik drezúrnych prvkov - parkúrovom skákaní - letné tábory

Znalecké posudky, projekty, realizácia a údržba zelene, dozorovanie a taxovanie činností v poľnohospodárstve, záhradníctve a lesnom hospodárstve . Dodávka a servis strojov, zariadení a pomocných materiálov pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo a lesníctvo.

Záhradníctvo. Výroba, predaj: - rastliny - agrochémia - aromatické rastliny.

Lesná škôlka. - listnaté sadenice - smrek ztepilý - jedľa bielokorá - dub - buk - lipa - jaseň - čerešne

Drevené a drevárske výrobky. Lesníctvo. Poľnohospodárske stroje a zariadenia.

Predaj - krmivá pre psy a mačky BEWI DOG

Široká ponuka izbových rastlín z nášho záhradníctva. Ponúkame exotické rastliny určené do izbových podmienok. Záruka kamenného záhradníctva z našej produkcie.