Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Hľadáte vo svojom okolí firmu, ktorá sa zaoberá poľnohospodárskou a rastlinnou výrobou? Hľadáte prenajímateľa skladových priestorov? Ak áno, v tom prípade sa obráťte na nás! Som súkromný hospodáriaci roľník na Českobrodsku a okolí. Ponúkam pestovanie a predaj obilia a iných kultúrnych plodín. Ďalej sa venujem obchodu s komunitami a prenájmu ...

Sme veľkoobchodná firma zaoberajúca sa dovozom a distribúciou krmív a potrieb pre psov, mačky, hlodavce, vtáky a rybičky. Ponúkame bohatý sortiment 3600 položiek tovaru zn. TRIXIE, ANIMONDA, CHICOPEE, GENESIS, ADVANCE, BREKKIES, SANAL, klietky INTER-ZOO, konzervy PET, talianske konzervy a paštéty MONGE, ASTOR, REX, MARCHIORO, MPS .

Činnosť: -lesnícka činnosť -piliarska výroba -drevovýroba -stavebné rezivo, krovy -tesárske práce -brúsenie kotúčov.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod

Záhradníctvo Neratovice. Predaj - záhradnícka chémia - keramické nádoby Záhradníctvo - stromy - kríky - trvalky - letničky - skalničky - hnojivá - substráty Pestovanie - osiva - cibuľoviny

E - shop - semená Realizácia - záhradnícke služby Výroba a balenie - osiva

Veľkoobchod - komponenty na stimuláciu rastu poľnohospodárskych a lesných kultúr TRISOL

Predaj, veľkoobchod: - obilniny - olejniny - technické suroviny - extrudovaná sója - výlisky - olej - krmivá. Výroba kŕmnych zmesí, rastlinných olejov.

Pobočka - nákupný sklad. Predaj, veľkoobchod: - obilniny - olejniny - technické suroviny - extrudovaná sója - výlisky - olej - krmivá. Výroba kŕmnych zmesí, rastlinných olejov.

Silo. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, nákup, skladovanie: - obilniny - olejniny - ostatné poľnohospodárske plodiny - krmivá. Výroba: - kŕmne suroviny, zmesi (krmivá) - extrudáciou a lisovaním. Činnosť závodnej dopravy a dopravy podľa objednávky, vrátane kamiónovej prepravy. Laboratórna a rozborová činnosť. Príjem a expedícia ...

Veľkoobchod, predaj: -obilia, BIO obilia -krmivá. Sklad veľkoplošného materiálu: -drevotrieska surová, dyhovaná -lamino -preglejka -latovky -parapety -sololit.

Záhradníctvo - balkónové rastliny - okrasné dreviny - ovocné stromčeky

Predaj -kvety rezané a črepníkové - darčekový tovar - záhradnícke potreby - hnojivá a chemické postreky - osivo a sadenice - obaly a kvetináče - darčeková keramika, sviečky Kvetinárstvo - kvety svadobné, smútočné, darčekové, črepníkové a netradičné (z klobás, ovocia-zeleniny, cukríkov, drogérie atď.) - ...

Poľnohospodárske družstvo. -živočíšna výroba.

Jazdecký klub. Jazdecký krúžok a výučba jazdy na koňoch.

Predaj hnojív a agrochemikálií. Predaj uhlia a piesku. Ťažba a predaj bieleho dolomitického vápenca. Tuzemská aj medzinárodná nákladná autodoprava.

Hnojenie a ochrana rastlín. Predaj hnojív a agrochemikálií. Poľnohospodárske laboratórium - rozbory vody, pôd, rastlín. Predaj uhlia, piesku a nafty. Tuzemská aj medzinárodná nákladná autodoprava.

Špecializovaný predaj zváracej techniky (komplexný sortiment). Pneumatiky všetkých rozmerov a typov. Náhradné diely ZETOR, AVIA, LIAZ. Autobatérie Baner. Oleje Valvoline, Paramo, Hekra. Poľnohospodárske potreby, ochranné pomôcky. Úplný sortiment hnojív a pesticídov.

Maloobchod,predaj: -potraviny -ovocie,zelenina -údeniny -pečivo -drogéria -priemyselný tovar.