Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Poľnohospodárstvo: -produkcia slepačích vajec -odchov kuríc

Lesníctvo: - komplenie služby. Ťažba a výkup dreva. Predaj: - drevo - sadenice - chémia do lesa. Rekultivácia. Poradenstvo: - oblasť lesníctva.

Služby: -poľnohospodárska výroba -služby poľnohospodárom, zber, pozberová úprava zem. komodít -opravárenstvo poľnohospodárskych strojov -prenájom nebytových priestorov.

Certifikovaná poľnohospodárska spoločnosť.

Upratovanie ciest, parkovísk, nádvorí zametacie vozidlo Likvidácia a odvoz nežiaduce zelene - záhradníctvopredaj - rastliny - kríky - stromy - okrasné kamene, ...

Pobočka-sklad. Distribúcia širokého sortimentu ovocia, zeleniny a vlastnej produkcie. Import ovocia z Južnej Afriky, Strednej a Južnej Ameriky predovšetkým v čase mimo hlavnej európskej produkčnej sezóny. Veľkoobchod, predaj: - ovocie, zelenina. Z vlastnej produkcie dodávame jablká, hrušky, slivky, čerešne, višne, ríbezle.

Veľkoochod: - poľnohospodárske komodity, - obilniny, - olejniny, - kŕmne zmesi.

Sme menšie rodinné hospodárstvo v Stredočeskom kraji v okrese Rakovník. Zakladáme si na domácom prístupe ku všetkým našim zvieratám, pretože vieme, že to potrebujú. Venujeme sa komplexnému chovu ošípaných. Viac tu: http://www.statek-pochvalov.cz/

Záhradníctvo, pestovanie, predaj: - rastliny pre vlastnú predajňu (rezané, črepníkové kvety, balkónové rastliny, zeleninová sadba, okrasné rastliny, stromy a kríky, trvalky). Kvetinárstvo.

Sme rodinnou spoločnosťou a veríme, že je možné robiť akvaristiku srdcom. Profesionálne sa venujeme akvaristike a chovu akváriových rýb cez sedem rokov. V súčasnej dobe sú našou pýchou tieto ryby: Neónka červená, parmička machová, skalára čierna, rajovec červený, tetra červenohlavá, ancistrus sp., pestronec červený a živorodka ostrotlamá (black ...

Záhradníctvo. Maloobchod, predaj: - okrasné dreviny, ihličnany, zakrpatené ihličnany, listnáče - azalky, vresy, vresovice - okrasné trávy - skalničky.

Záhradníctvo, predaj kvetov, kameňa, záhradníckych potrieb atď.

Export tradičných českých poľnohospodárskych komodít. V našom produktovom portfóliu môžete nájsť: -Mák modrý -Mák biely -sezamové semienka -proso -jahly -pohánku -repku -rasca -horčičné semienka -hrách a mnoho ďalších.

Správa, údržba, opravy a investičná činnosť na významných a určených drobných vodných tokoch. Prevádzkovanie a údržba vodných diel. Činnosti spojené so zisťovaním a hodnotením stavu povrchových a podzemných vôd. Protipovodňové opatrenia. Spolupráca pri zneškodňovaní havárií na vodných tokoch. Rybné hospodárstvo: - predaj rýb - predaj ...