Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Záhradníctvo, záhradné centrum: -substráty -hnojivá, postreky -keramika, plastové obaly -jazierka, jazierková technika -akvária, akvarijné komplety a príslušenstvo -detské ihriská -skleníky -thuje do živých plotov -okrasné kríky, ihličnany -rhododendrony -azalky -vresy -trvalky -okrasné trávy -izbové a balkónové ...

Drevárska výroba: - terasové dosky, konštrukčné hranoly, drevené fasády Lesná činnosť.

Výroba, predaj: - stelivo pre mačky - doplnkové krmivo pre psov.

Služby: -jazda na koňoch -výučba jazdy na koni -ustajnenie koní

Ekofarma Babíny, chov, služby: - hovädzieho dobytka - koní - vychádzky na koňoch - ustajnenie koní - ubytovanie v štvorlôžkových chatkách

Udržujeme zeleň. Likvidujeme invazívne rastliny. Kosieme trávnaté porasty. Zakladáme nové trávniky. Staráme sa a udržujeme trávniky. Vysádzame vyrastené stromy a kríky. Predaj a pestovanie okrasných stromov a kríkov. Okrasné škôlky.

Opravy a servis strojov, motorov a prevodoviek. Agroslužby - kosenie polí a lúk - lisovanie balíkov - orba - predaj sena, slamy a hnoja - odvoz fekálií.

Záhradníctvo: -predaj živých kvetov -aranžérske práce -realizácia záhrad -väzba vencov -predaj stromčekov, kríkov a sadeníc -izbové kvety -substráty.

Služby: -lesnícke práce -rúbanie -prerezávka -rezanie dreva na jednotlivé dĺžky -úprava drevín -upratovanie kliestí -sprostredkovanie dreva -doprava dreva

Záhradníctvo: - okrasné dreviny - kvety - skalničky - trvalky - ruža - azalky - balkónové kvety

Chovateľské stanice viacfarebných pudlov.

Služby: - rarealizácia a údržba záhrad - predaj rastlín, stromčekov.

Chov, predaj: - hydina - kura - morčatá, hustá, káčatá

Chovateľská stanica, chov: - Nemecký špic

Predaj, servis: -náradie SDS plus aj max, nástroje. Veľkoobchod: -potraviny, poľnohospodárske podukty, maloobchod: -potraviny, zelenina, údenárstvo.

Predaj - hnojivá - substráty Kvetinárstvo - väzba rezaných kvetov Záhradníctvo

Chov, predaj: - korytnačky - vtáky - hlodavce

Služby: - prevádzka reštaurácií Mäsiarstvo Chov mäsového dobytka Aberdeen Angus

Veľkoobchod: - chemické výrobky a hnojivá.