Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Veľkoobchod, export, import: - sójový šrot - rybia múčka - poľnohospodárske plodiny - repka, jačmeň, hrach, kukurica, horčica - mrazené a chladené mäso - hydinové, rybie, bravčové - mlieko - ťažká chémia (asfalt, vykurovací olej) - hromadný cement.

Oprava, servis: - poľnohospodárske stroje - generálne opravy traktorov Zetor - opravy vozňov Avia Agroslužby: - zberové práce rezačkou - zberové práce kombajny

Výroba, montáž: - krovy (zbíjaných väzníkov), krovov na kľúč - podlahových, obkladových paluboviek (podlahy) - paliet a obalových prvkov - piliarska výroba, katr. Predaj, maloobchod, veklkoobchod: - rezivo - vykurovacej palivo - dodávky pilín (zdarma) služby: - impregnácia reziva - sušenie reziva - hobľovanie reziva - zabezpečenie ...

Konská farma, jazdiareň: -ubytovanie, penzión -prázdninové apartmány -pre ubytovaných k dispozícii štýlová reštaurácia -možnosť sviatočnej tabule -vychádzky v sedle, prechádzky na koňoch -ustajnenie koní -obchod s jazdeckými potrebami.

Porez, ťažba a spracovanie dreva: - listnatá a ihličnatá guľatina Píla, dodávky reziva: - smrekové, borovicové, smrekovcové, dubové, bukové a iné. Výkup a predaj guľatiny. Sušenie reziva.

Vidiecka záhrada pestuje vlastné kvety a vytvára z nich kytice, okrem záhradnej činnosti a kvetinárstva tiež vyrába z lokálnych potravín a svojej produkcie rôzne výrobky. Jedná sa o paštéty, sirupy, džemy a pečené čaje.

Predajňa zameraná na prírodnú zdravú stravu psov a mačiek BARF. Nájdete u nás široký výber mäsa, kostí, vnútorností, príloh k mäsu, doplnkov stravy a šetrne sušených pamlskov.

Rastlinná a živočíšna poľnohospodárska výroba.

Ponúkame zakrpatené ihličnany, vrúbľované dreviny a čarovníky. Vykonávame výsadbu záhrad, hrantíkov, korýt a hrobov.

Poľnohospodárska výroba, predaj: -zemědělské produkty. Chov ošípaných.