Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Prevádzkovanie dostihovej stajne Tréning dostihových koní Poľnohospodárska činnosť Kosenie a údržba lúk Obchodná činnosť - dostihové kone

Stavebná činnosť: - zatepľovanie - omietky - obklady, dlažby

Ekologické hospodárstvo Střítež nad Bečvou. Chov oviec, mäsového dobytka, ošípaných, nosníc, výkrm husí a kurčiat. Ustajňovanie koní. Produkcia jahňacieho, bravčového, husieho a kuracieho mäsa. Produkcia vajec. Ekologická poľná produkcia. Služby pre poľnohospodárstvo.

Výroba: - živočíšna, - rastlinná.

- výroba poľnohospodárskej živočíšnej výroby

Akvaristika. Predaj: -akvarijné ryby a rastliny vrátane vybavenia akvárií -teraristika -potreby pre chovateľov -exotické vtáctvo, hlodavce -mäso pre mačky a psy (mačka, pes) -odborná literatúra.

Veľkoobchod, predaj -potraviny -ovocie -zelenina

Bezděkov je malá dedinka neďaleko Úsova. A práve tu sme spoločne vytvorili levanduľový statok, kam Vás pozývame na návštevu. Od polovice júna do konca júla, kedy je levanduľa v kvete, sa okrem prechádzky s pohľadom na rozkvitnuté voňajúce polia môžete zúčastniť komentovaných prehliadok priamo na statku, ochutnať degustačné menu v altánku pri ...

Distribúcia prípravkov na ochranu rastlín a ich aplikácie.

Poľnohospodárske a technické služby. Kontajnerová doprava: - odvoz odpadu, odvoz sutín - naváženie piesku, štrku - predaj zeminy - odvoz sutiny vrátane nakládky. Zemné práce: - výkopové práce - planírky, demolácie objektov - výstavba inžinierskych sietí - výstavba komunikácií. Technické služby: - odvoz fekálií - ...

Prípravné práce pre stavby. Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných. Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva. Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaja. Stolárstvo, podlahárstvo. Poľnohospodárstvo.

Českomoravská poľovnícka jednota. Podpora rozvoja poľovníctva a ochrany prírody. okresný poľovnícky spolok Šumperk

Jazdecký oddiel, jazdectvo. Dostihová a klusácka stajňa. Chov a výcvik: -koní, kone na ustajnenie.

Záhradníctvo. Predaj: - záhradnícke potreby - dreviny - kvety balkónové, do kvetináčov, v kvetináči - zemina, substráty - kamene, valóny do záhrad.

Poľnohospodárska výroba. -rastlinná.

Činnosť: - zemné, výkopové práce - služby pre poľnohospodárov (siatie, zber obilnín, repky, lisovanie sena, orba, kosenie) - štiepkovanie, drvenie a spracovanie drevnej hmoty - nákladná autodoprava. Stavebná činnosť: - výstavba, údržba rybníkov - výstavba, oprava kanalizácií.

Ekologické centrum: - ekofarma - obilie, ovocie, zelenina v biokvalite Biopekáreň: - slané, sladké pečivo - mlyn

RANCH 79 - správame kone, kravy - ustajnenie koní, trénovanie jazdy na koňoch - ubytovanie v apartmáne - individuálne kurzy s ubytovaním pre súkromné tréningy.

Ekologická farma, služby: - chov hovädzí dobytok, dobytok - predaj bio mäsa Ubytovanie: - penzión - reštaurácia s kapacitou 24 miest Jazdecký klub. Ďalšie služby: - prímestské tábory - výučba jazdy na koni - kurzy varenia - zážitkové programy.