Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Sady a škôlky : - ovocinárstvo, ovocie - jablká, hrušky, čerešne, višne, broskyne - víno, vinice, hrozno - degustácia vína - rekultivácia, krajinotvorba - agroturistika - chov koní - rybárstvo.

Penzión - kapacita 30lôžok - dvojlôžkové izby a apartmány - vlastné sociálne zariadenie - výučba jazdy na koni - vozenie malých detí na poníkoch - zvezenie v kočiari Reštaurácia - kapacita 60 hostí - konferenčná sála

E-shop - chovateľské potreby - vodítka, obojky - maškrty - krmivo - klietky na zvieratá - boxy - postroje.

Firma DUVAL Klatovy, s.r.o. predáva osivá, poľnohospodárske chemikálie, hnojivá a rôzne plastové výrobky pre dom aj záhradu ako sú plotové profily, záhradné nášľapné dielce či plastová zatrávňovacia dlažba. Našu predajňu nájdete v Klatovoch na ulici 5. mája. Maloobchod, veľkoobchod, predaj, dodávka: - osiva - agrochemikálie, hnojivá - ...

Služby: -veterinárna starostlivosť -predaj krmiva -kúpanie a strihanie v rámci hotelových služieb -doprava a odvoz zvieraťa.

Záhradné centrum Želechovice sa zameriava na maloobchodný predaj aj realizáciu záhrad. Maloobchod, predaj: - sadenice, prísady - zemina, substráty, hnojivo. Kvetinka. Pripravíme Vám väzby kvetov rôzneho druhu – svadobné väzby, kytice k narodeninám aj smútočné väzby. Máme veľký výber rezaných aj črepníkových kvetín. Maloobchod, ...

Maloobchod, predaj: -izbové kvety. -rezané kvety. -kry, ihličiny. -hnojivá, substráty.

Záhradné centrumnákup a predaj - kvety - všetky záhradné doplnky

Záhradnícke služby - údržba verejnej zelene - sadovnícke a záhradnícke práce - projekcia a realizácia záhrad Záhradné centrum Mariánske Lázně TRIMA Plzeňská 608/17, 353 01 Mariánske Lázně tel. 602 750 822 - predaj kvetín, rastlín a potrieb pre záhradkárov - substráty, mulčovacia kôra, osivo, hnojivo.

Poľnohospodárska činnosť - živočíšna a rastlinná výroba - bioplynová stanica.

Rastlinná výroba - pestovanie pšenice, jačmeň, ovos, repka, zemiaky. Živočíšna výroba - chov hovädzieho dobytka. Jedáleň - stravovanie pre verejnosť.

Výroba, montáž: - interiérové dvere - nábytok na mieru

Rastlinná výroba - pestuje prevažne pšenicu ozimnú, jačmeň, repku ozimnú a krmoviny. Živočíšna výroba - chov mliečneho a mäsového dobytka. Výroba elektrickej energie - bioplynová stanica.

Okrasná škôlka, produkcia, predaj: - vresoviskové rastliny - vresy.

Služby: - chov a predaj koní - jazdecká škola - letné tábory

Spoločnosť AGROCORP s.r.o. - Ekofarma Žltava prevádzkuje penzión, ranč v rekreačnej oblasti Chřiby a súčasne farmu - minizoo s množstvom hospodárskych zvierat. Ranč má ideálnu polohu, na kopci nad riekou Moravou, na vodnej ceste Baťov Kanál. Agroturistika a cykloturistika má v SR stále silnejšiu pozíciu, preto sa našim hosťom okrem ubytovania a ...

Stavebná firma. Práca: -komplexné stavebné práce -tepelné a zvukové izolácie.

Prevádzkovanie - kompostáreň. Spracovanie odpadov. Výroba hnojiva.

Predaj, sklad: -chemické látky na ošetrenie rastlín -pesticídy -hnojivá. Poradenská činnosť v oblasti chemickej ochrany rastlín.

Odhady, znalecké posudky: - ekonomika, nehnuteľnosti, lesné pozemky

Predaj, eshop záhradného náradia, servis: -rýle, gróf -nožnice na vetvy, plot, trávu -záhradné traktory -kosačky na trávu -vyžínače -snehové frézy -motorové píly -krovinorezy -trávne osivá -drviče vetiev -kultivátory, rotavátory -vertikutátory -záhradné hnojivá.

Predaj palivového dreva. Drevorubecké práce.