Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Výroba, montáž: - interiérové dvere - nábytok na mieru

Rastlinná výroba - pestuje prevažne pšenicu ozimnú, jačmeň, repku ozimnú a krmoviny. Živočíšna výroba - chov mliečneho a mäsového dobytka. Výroba elektrickej energie - bioplynová stanica.

Okrasná škôlka, produkcia, predaj: - vresoviskové rastliny - vresy.

Služby: - chov a predaj koní - jazdecká škola - letné tábory

Spoločnosť AGROCORP s.r.o. - Ekofarma Žltava prevádzkuje penzión, ranč v rekreačnej oblasti Chřiby a súčasne farmu - minizoo s množstvom hospodárskych zvierat. Ranč má ideálnu polohu, na kopci nad riekou Moravou, na vodnej ceste Baťov Kanál. Agroturistika a cykloturistika má v SR stále silnejšiu pozíciu, preto sa našim hosťom okrem ubytovania a ...

Stavebná firma. Práca: -komplexné stavebné práce -tepelné a zvukové izolácie.

Prevádzkovanie - kompostáreň. Spracovanie odpadov. Výroba hnojiva.

Predaj, sklad: -chemické látky na ošetrenie rastlín -pesticídy -hnojivá. Poradenská činnosť v oblasti chemickej ochrany rastlín.

Odhady, znalecké posudky: - ekonomika, nehnuteľnosti, lesné pozemky

Predaj, eshop záhradného náradia, servis: -rýle, gróf -nožnice na vetvy, plot, trávu -záhradné traktory -kosačky na trávu -vyžínače -snehové frézy -motorové píly -krovinorezy -trávne osivá -drviče vetiev -kultivátory, rotavátory -vertikutátory -záhradné hnojivá.

Predaj palivového dreva. Drevorubecké práce.

Blazing Ranche, ranč: - tréning westernových koní - výučba jazdy na koni vo westernovom štýle.

Okrasná škôlka, pestovanie, predaj: - listnaté a ihličnaté dreviny - vrúbľované rastliny

Predaj, e-shop: - klietky, vybavenie klietok a krmivo pre hlodavce, fretky, králiky a vtáky

Chov koní. -kone a poníky chorí a starí -kone odobraté Štátnou veterinárnou správou chovateľom -komerčné ustajnenie koní -vlastný chov koní

Záhradníctvo, predaj, e-shop: - kvety - kríky, stromy - citrusy - letničky - semená - cibuľoviny

Poľnohospodárska spoločnosť - rastlinná a živočíšna výroba.

Farma - pestovanie a predaj zeleniny - pestovanie zemiakov, cibule, cesnaku, uhoriek, paradajok, paprík, kelu, karfiolu a ďalšej zeleniny.

Rastlinná výroba, pestovanie: - obilniny - repka olejná - kukurica

Záhradníctvo, pestovanie, predaj: - kvety - okrasné trávy - ovocné dreviny - kríky - sezónna zelenina.

Činnosť: - starostlivosť o dreviny - prerezávanie stromov a rizikové výrub stromov - arboristika - inštalácia bezpečnostných väzieb - spracovanie polomov, vývratov - prerezávanie ovocných stromov, údržba zelene - odstránenie snehu zo striech, budov.

Výroba, predaj: - rastlinné a živočíšne krmivá - krmivá pre drobných chovateľov - mäsových zmesí. Živočíšna výroba: - chov hovädzieho dobytka mäsového typu. Rastlinná výroba: - obilie - seno. Prenájom nebytových a výrobných priestorov: - Janová, Hovädzie.