Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

služby: - lesné a hospodárske plány aj osnovy - oceňovanie škôd na lesných porastoch

činnosť: - služby v oblasti obchodu s jatočnými a chovnými zvieratami

Záhradníctvo, predaj - rezané kvety - črepníkové kvety - substráty, hnojivá, postreky - kvetináče, obaly, hrantíky - prútené dekorácie. Predajňa -Adresa: Čeladná 710, tel. 731 177 383. -Adresa: Frýdlant n.O., Hlavná 1485, tel. 603 216 993.

služby - inštruktorka jazdectvo - výučba jazdy na koňoch a ich ustajnenie.

Predaj chovateľských potrieb - krmivá a pochúťky pre domácich miláčikov - akvarijné a teráriové technika - chov vzácnych akváriových rýb - predaj a vývoz odchovaných rýb.

Záhradníctvo, predaj. - okrasné dreviny - balkónové kvety, rastliny - sadba zeleniny, kvetov - letničky - potreby pre záhradkárov - agrochémie - keramika, plasty. Záhradné centrum Dubany: - Dubany 17 Predajňa: - Pasáž trieda Míru (zlatá ulička)

služby: -lesní hospodár, poradenská a kontrolným činnosť v lesníctve -oceňování nehnuteľností / pozemky, lesné porasty, ostatné zeleň i mimo les.

Chov zvierat - teráriové zvieratá, hady.

Záhradníctvo, predaj - okrasné kríky, stromy - ovocné stromy - rastliny, letničky, balkónovky, popínavky, trvalky - ihličnany.

Detská jazdecká škola: - jazdecký výcvik pre deti.

Spoločnosť Bílovská poľnohospodárska a.s. sa zaoberá rastlinnou i živočíšnou výrobou. V oblasti rastlinnej výroby sme zameraní na pestovanie kŕmnej a potravinárskej pšenice, ozimého jačmeňa aj repky. Živočíšna výroba zahŕňa chov dojníc a pasenie kráv bez trhovej produkcie mlieka. Nájdete nás v obci Potvorov, okres Plzeň-sever, región ...

Spoločnosť RV DREVO czech, s.r.o. pôsobí ako dodávateľ stavebného reziva.

-Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybnikárstva, lesníctvo a poľovníctvo -Nakládání s reprodukčným materiálom lesných drevín -Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a ...

Chov zvierat pre záujmový chov a ich výcvik

Poľnohospodárska výroba: - živočíšna výroba. Chov, predaj: - hydiny, kurčatá. Rastlinná výroba: - pestovanie obilnín len pre vlastnú potrebu. Predaj pohonných hmôt, paliva. Farma - Kněžpole 83: -tel.:572587331.

Spoločnosť Kulmon - Škoda s.r.o. je zameraná na obchod s hospodárskymi zvieratami. Zaoberáme sa vývozom, dovozom aj chovom dobytka prevažne mäsových plemien. Prevádzkujeme tiež vlastné zhromažďovacie stredisko v obci Třebnuška a kontrolné stanovište vo Volduchách. Sídlime v Liberci. Export, import, dovoz, vývoz: - hospodárske zvieratá - ...

Oprava ostatných dopravných prostriedkov a pracovných strojov Opravy cestných vozidiel

služby: - chov včiel - včelárske kurzy - poradenstvo, kurzy apiterapie a aromaterapia.

Predaj hydiny pre chovateľov - nosné nosnice - morky.