Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Poľnohospodárstvo: - strukoviny - obilniny - technické plodiny.

predaj - výživa koní - kŕmne zmesi, krmivo a doplnky pre kone.

- Výroba a predaj poľnohospodárskych komodít - Ošipárne - výkrm ošípaných C h o v a p r o d e j: - úžitkové ošípané - plemennej prasničky

služby: - inzertný server Equimarket - kone - jazdecké potreby - jazdenie a výcvik

predaj: - osiva poľných plodín - prípravky na ochranu rastlín - substráty a hnojivá - skleníkové výpestky a sadba. šľachtenie: - strukoviny - priadne rastliny - olejniny - kulinárske rastliny.

Záhradníctvo, predaj: - okrasné kríky, ihličnany - ovocné stromy - trvalky - hnojivá, osivá. služby: - zakladanie trávnikov - údržba záhrad, verejnej zelene.

Portál pre chovateľov stavačov Ohaři.eu.

poľnohospodárska činnosť - pestovateľské činnosť (raž, ovos, zemiaky) - približovanie dreva koňmi - približovanie dreva traktorom - prechádza na koňoch.

práca: - zemné - lesné (ťažba dreva, úpravy zvážnic). Autodoprava.

služby: - nákup a predaj jatočné aj chovný dobytok a ošípané

Stavebná činnosť - zemné práce. nákladné dorava - preprava odpadu, poľnohospodárskych komodít, sypkých hmôt. rastlinná výroba - pestovanie ploditn: repka, pšenica, jačmeň, hrach. Živočíšna výroba - chov hovädzieho dobytka a ošípaných.

predaj - ošípané - prasiatka - hovädzí dobytok predaj - jačmeň - pšenica - ovos - šroty

Predaj, e-shop: - krmivá, vitamíny pre papagáje - vitamíny pre holuby, hydina, králiky. Výroba, predaj, e-shop: - krúžky pre exotické vtáctvo, holuby, hydina (hliník, nerez).

služby: - lesníctvo - ťažba dreva - poľovníctvo

Chov včiel, výroba: - med - včelie produkty.

služby - správa lesov - oceňovanie lesov - lesné hospodárska evidencia - hospodárska úprava lesov.

služby - správa lesov a majetku. prevádzkareň - adresa: Obora 171, 263 01 Dobříš - tel. 318 521 180

BIODVŮR - bio farma - pestovanie a predaj zemiakov, pšenice, špaldy a raže.

Predaj priemyselných hnojív a pesticídov, uhlia a nafty. Výživa a ochrana rastlín, rozmetávanie organických hnojív, vykonávanie opráv poľnohospodárskych strojov.

Distribúcia produktov európskych a amerických značiek v SR - potravinárske výrobky - krmivo - výrobky pre starostlivosť o zdravie a krásu.

Jazdiareň Nádej: -Jazda na koňoch -výcvik jazdcov (začiatočníkov i pokročilých) -týdenní pobytové kurzy, ubytovanie v penzióne alebo hoteli -turistika v sedle po Českom raji -hipoterapie pod lekárskym dohľadom -výcvik a ustajnenie koní -zprostředkování predaja koní.

Firma Ludvík Lexa sa v rámci svojej podnikateľskej činnosti zameriava na výrobu a spracovanie poľnohospodárskych produktov. Medzi hlavné práce firmy patrí najmä chov a predaj moriek a tiež ošípaných. Ďalej ponúkame predaj obilia, zemiakov a sena. Sídlime na adrese Chotíkovská 218/27, Plzeň - Malesice. služby: - súkromný poľnohospodár - ...

Poľnohospodár, pestovanie, predaj: - zemiaky, cibuľa, kapusta - jablká, hrušky, slivky.

-Zemědělská prvovýroba -Cestná motorová doprava nákladná -Ošetřování rastlín, rastlinných produktov, objektov a pôdy proti škodlivým organizmom -Prípravky na ochranu rastlín