Pivo je nápoj typický pre český národ, ale aj na Slovensku sa teší veľkej obľube. Ochutnajte spodne kvasené pivá výčapné aj ležiaky. Pivá je možné ďalej rozdeliť na pivá svetlé, tmavé, polotmavé a rezané, špeciálne, porter, nealkoholické, ovocné či ľahké.

Veľkoobchod, veľkosklad: -pivo - sudové aj fľaškové (sudová aj fľašková) liehoviny -cigarety - akékoľvek -cukrovinky -nealko nápoje -limo -pochutiny -alkohol. Požičiavanie pivných píp. Do 30km je rozvoz tovaru zadarmo.

Voľnočasové centrum. Reštaurácia a pivovar. Penzión, ubytovanie. Organizovanie svadieb, konferencií a teambuildingov.

Dovoz, internetový predaj zahraničnej medoviny do SR z Európy aj zvyšku sveta. Eshop - sortiment: - prírodná, ovocná, korenená medovina - medovina na varenie - medové vína, pivá, malinovky.

Spoločnosť WITHUP, spol. s r.o. ponúka české aj zahraničné pivné špeciály. Fľaškové, sudové pivo, ktoré produkujú menšie aj rodinné pivovary. Ponuka nemeckých pív, nealkoholické pivá, ochutené pivá. Adresa: Brno, Moldavská 11.

Spoločnosť 2 Plešouni s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj vrchne kvasených pív.

Predaj - zmiešaný tovar Hotelový dom - 1 - 3 lôžkové izby so štandardným aj nadštandardným vybavením - každá izba má vlastné sociálne zariadenie s predsieňou a vstavanou skriňou - recepcia s nepretržitou prevádzkou - každodenné upratovanie - bBezpečnostná služba - masážny, kozmetický, kadernícky ...

Lhotecký mlyn s.r.o. prevádzkuje reštauráciu a pivovar, v ktorom sa varí 3 druhy pív 11 °, 12 ° a 13 °.

V samotnom centre mesta pod brnenským hradom Špilberk, v tesnej blízkosti významné gotické pamiatky - Jakubského kostola sa nachádza hotel, pivovar a piváreň Pegas. Hosťom ponúkame komfortne vybavené jednolôžkové, dvojlôžkové a trojlôžkové izby s klimatizáciou. Spokojní u nás budú aj milovníci zlatistého moku, ktorí môžu ochutnať pivo z nášho ...

HOSTINEC Vo dvore - pivovar - reštaurácia - penzion, ubytovanie.

Pivovar Hotel *** - kapacita 50 lôžok vrátane prísteliek - monitorované parkovisko alebo parkovisko vo dvore hotela - pranie a žehlenie šatstva - kancelárske služby fax, kopírka, skener - sauna - bazénkongresová sála - kapacita 55 osôb - organizovanie školení, konferencií, prezentácií a obchodných rokovaní reštaurácie - ...

Zámok Zábřeh je unikátnym hotelom, ktorý sídli v renesančnom zámku zo začiatku 16. storočia a ponúka historické izby so stropmi z drevených trámov a s podlahovým vykurovaním. Je tým pravým pre usporiadanie svadby na zámku alebo pre príjemne strávené romantické ubytovanie. Využiť môžete víkendového pobytu alebo wellness služieb pre dvoch, kde si ...

Hotel Na Južnej poskytuje ubytovanie s kapacitou 47 lôžok. Priestory sa dajú využiť na spoločenské akcie ako sú: - svadby, oslavy narodenín - rauty - promócie - firemné večierky a ďalšie. MINIPIVOVAR JUŽAN. Športcentrum priamo v areáli hotela.

Veľkoobchod + maloobchod: -nápoje -pivo -limonády -víno -Tabak -cukroviniek -Potraviny -sudová piva -sudová vína -dárkové balenie alkoholu -Najväčší prevádzkovateľ cigaretových automatov na Vysočine -zapůjčení výčapného zariadenia. Ďalšia prevádzkareň: Revolučná 23 Třešť 589 01 tel. 602 337 ...

Reštaurácia. Napajedelská pivovar. Výroba, varenie piva: - Chmelnická svetlá 10 ° - Chmelnická svetlá 11 ° - Chmelnická polotmavé 11 ° - Chmelnická svetlá 12 °. predaj: - pivo v PET fľašiach - darčekový súdok piva. Možnosť organizovanie súkromných osláv, firemných večierkov.

Spoločnosť Chomout, s.r.o. je pivovar, kde sa vyrába pivo Chomout, služby reštaurácie a pohostinstva.

Ponúkame české aj zahraničné pivné špeciály. Fľaškové, sudové pivo, ktoré produkujú menšie aj rodinné pivovary. Pivné príslušenstvo. Adresa: Brno, Moldavská 11.

Predajňa Vinohrady v Brne Ponúkame české aj zahraničné pivné špeciály. Fľaškové, sudové pivo, ktoré produkujú menšie aj rodinné pivovary. Pivné príslušenstvo, pivná kozmetika. Adresa: Brno, Moldavská 11.

Pivné klenoty, e-shop. Veľký výber pív. Kvalitné pivo. Pivné darčeky. Degustácia.

Veľkoobchod, predaj, cash and carry: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabakové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Veľkoobchod - cash and carry: - alkoholické nápoje - nealko nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabakové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.