Pivo je nápoj typický pre český národ, ale aj na Slovensku sa teší veľkej obľube. Ochutnajte spodne kvasené pivá výčapné aj ležiaky. Pivá je možné ďalej rozdeliť na pivá svetlé, tmavé, polotmavé a rezané, špeciálne, porter, nealkoholické, ovocné či ľahké.

Veľkoobchodný aj maloobchodný predaj potravinárskych výrobkov.

Kráľovský pivovar Krušovice patrí medzi najstaršie pivovary v Čechách s tradíciou varenia piva od roku 1581.

Pivovarský dvor Lipan: -pivovar -pestovateľská pálenica -penzión -reštaurácia -školiace priestory.

Pivovar, výroba, predaj piva, riadené degustácie, prehliadky pivovaru: - Maryška - Krok do tmy - Sedliak 12 - Sedláček 11 - C&K Viedenský ležiak - MeHugo.

Maloobchod, predaj: - ovocie a zelenina - pečivo - mliečne výrobky - údeniny - lahôdky - nealkoholické aj alkoholické nápoje - drogistický tovar.

Veľkoobchod - nápoje, potraviny, tabak.

Predaj: - nápoje - potraviny - drogéria.

METRO Cash & Carry SR, s.r.o. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -obchodné stredisko CASH & CARRY: -potraviny, nápoje, mäso, údeniny, drogéria, textil, obuv, elektro, elektrospotrebiče. Výroba: -polotovary -pekárstvo, pečivo -lahôdky.

Predaj - sviečky - krabice na zákusky - prianie k narodeninám a výročiu - písacie a kancelárske potreby - alkohol - bonboniéry - tabak - cigarety - vodné fajky - zábavná pyrotechnika. Kopírovanie čiernobielo A4 Tlač čiernobielo A4.

Veľkoobchod: - alkoholické, nealkoholické nápoje.

Horniacky Šenk Prevádzkujeme súkromný pivovar so záhradkou a ochutnávkou rôznych značiek piva. Wifi.

Predaj: -pivotéka -vinotéka -delikatesy.

Záujemcov o prázdne fľaše uvítame v sekcii darčekové prázdne fľaše. Výrobná, veľkoobchodná a obchodná činnosť: - alkohol - darčekové aj klasické balenie - plnené kvalitnými liehovinami vlastnej produkcie: - slivovica, koňak, víno, liehoviny s farebným efektom - na zákazku možno doplniť vlastným logom - vhodné pre záujmové združenia ...

Veľkoobchod, predaj: -tabakové výrobky -fajčiarske potreby -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -cukrovinky.

Malý rodinný pivovar. Výroba: -pivo VALÁŠEK. Kategória: -penzión s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -1x jednolôžková izba -5x dvojlôžková izba -1x luxusný apartmán. Reštaurácia Pivovar. objednávky na tel.: 773025454.