Pivo je nápoj typický pre český národ, ale aj na Slovensku sa teší veľkej obľube. Ochutnajte spodne kvasené pivá výčapné aj ležiaky. Pivá je možné ďalej rozdeliť na pivá svetlé, tmavé, polotmavé a rezané, špeciálne, porter, nealkoholické, ovocné či ľahké.

Pivovarský dvor Chýně bol uvedený do prevádzky na jeseň roku 1992. Celý objekt, bol predtým súčasťou hospodárskych budov kláštora a slúžil na chov dobytka . Nachádza sa na cyklotrase, od metra Zličín je vzdialený iba 6 km, 3 km od diaľnice D5, výborná dostupnosť na letisko Václava Havla . Príjemné prostredie so štýlovým nábytkom môže byť ...

Pivovar - výroba piva svetlý ležiak, tmavý ležiak, pšeničné a bylinkové pivo.

Pivovárok Melichárek: - výroba spodne aj vrchne kvasených pív - 24 druhov pív - pivá sú nefiltrované, nepasterizované a bez chemických úprav, s vysokým obsahom kvasiniek a vitamínov.

Veľkoobchod: - tabakové výrobky, cigarety, cigary - cukrovinky - pečivo - káva, čaj - nápoje - víno, pivo, destiláty

Veľkoobchod: -alkoholické nápoje.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - nealkoholické nápoje, malinovky, minerálne vody, džúsy - alkoholické nápoje, pivo, víno - doplnkový sortiment: káva, čaj, cukrovinky, slané dobroty, tabakové výrobky. Rozvoz nápojov. K zakúpenému sudu piva - možnosť zapožičať si pípu.

Pivovar, výroba: - piva Krčmička otváracia doba: Po-Št 11-22:00, Pi, So 11-24:00, Nie 11-22:00

AVITEX agency: Ubytovanie a servis pre veľtržných vystavovateľov v Brne a okolí Zaistenie: -priestor pre prezentáciu na BVV* -návrh a stavba stánkov -party servis, rauty, večierky, školenia, semináre -občerstvenie na stánok, catering, dovoz obedov -hostesky-casting, ušitie kostýmov -tlmočníčka -letenky (transfer do hotelov) -zaistenie ...

Hotel a pivovar: - ubytovanie - reštaurácia - wellnes - aktívna dovolenka

Minipivovar a reštaurácia parník: - reštaurácia so sklepom - denné menu.

Predaj, internetový obchod, e-shop: -alkoholické nápoje -rozvoz po Prahe

Vyrábame a dodávame kvalitné české pivo CZECH ROYAL BEER.

Mc Fejtek's - predaj celého sortimentu piva fľaškového i sudového - predaj a prenájom výčapnej a chladiacej techniky.

Výhradný dovozca spoločnosti Harboe pre Českú a Slovenskú republiku: - ovocné šťavy - limonády - pivné špeciály.

Veľkoobchod, predaj: -potraviny -nápoje alkoholické a nealkoholické, pivo, víno, sekty, šampanské, minerálne vody -sirupy -konzervovaná zelenina -kompóty -kečupy, horčica, tatarka -oleje -korenie -cukrovinky -slané doplnky -káva, čaj -mliečne výrobky -mrazené a chladené potraviny -cigarety, cigary -drogistický tovar.

Pivovar, výroba: - piva, pivo Reštaurácia

Predaj, veľkoobchod, maloobchod. - liehoviny - pivo - víno - nealko nápoje - tégliky, grilovacie krémy a drevené uhlie a zapožičanie výčapného zariadenia - tabakové výrobky - cukrovinky - obalový materiály - koloniálny tovar.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -alkoholické a nealkoholické nápoje -tabakové výrobky -potraviny.