Organizovanie narodeninových osláv, firemných a svadobných večierkov, či iných zábavných podujatí v kultúrnych domoch, sálach a iných priestoroch. Prenájom za skvelé ceny často zahŕňa aj zabezpečenie cateringu, stravovanie, doplnkový program a zábavnú šou

Realizácia - firemné akcie, catering, curling - produkcia - doprava účastníkov - technické vybavenie.

-Organizovanie detských rekreačných a rekreačno-vzdelávacích akcií

Umelecká agentúra, hudobná produkcia, DJ: -zahrá na Vašich diskotékach, oslavách, večierkoch, plesoch, Služby: -revízia elektro -revízia bleskozvodov.

Pekárstvo, cukrárstvo Hostinská činnosť -Vydavateľské a nakladateľské činnosti -Maloobchod prevádzkovaný mimo riadnej prevádzky -Veľkoobchod -Činnosť podnikateľských, finančných a ekonomických poradcov -Organizovanie odborných kurzov, školení a iných vzdelávacích akcií vrátane lektorskej činnosti -Organizovanie výstav, prehliadok a ...

Detská herňa Stonožka -pre deti od 0 do cca 6 rokov v sprievode rodičov, či inej dospelej osoby.

Detská herňa s kaviarňou a batoliacim kútikom Topolino. Pre najmenšie deti je pripravená zvlášť herná miestnosť, kde sa môžu v pokoji a bezpečí hrať na vyvýšenej izolovanej podlahe. Stráženie detí. Kaviareň.

Detská kaviareň. Nefajčiarska kaviareň s herňou (detskými kútikmi). Free Wi-fi, prebaľovací pult, mikrovlná rúra (pre ohriatie príkrmov pre deti) a vysoké kŕmiace stoličky.

Reklamná, usporiadateľská a organizačná agentúra - organizovanie plesov, večierkov, vystúpení, PR servis, promotion akcií a kampaní.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, ...

Herne pre deti, prímestské tábory, stráženie detí, organizovanie detských osláv.

Produkcia na kľúč. -zaistenie umelcov (DJs, moderátori, známe osobnosti, kapely, modelky, hostesky, go-go tanečníkov, pre daný typ akcie -zaistenie odborného personálu (zvukár, osvetľovač, technický support -technické zabezpečenie akcie po stránke zvukovej, svetelnej či audiovizuálnej aparatúry (sound systém, svetelný park, projekcia, laser,

Detské ihrisko Bambino ponúka zábavné detské atrakcie, krátkodobé stráženie detí, detské oslavy, tvorivé večery.

Spoločenský dom: - reštaurácia - ubytovanie - kúpele - spoločenská sála - bowling.

Hudobná kapela, skupina Durman Durman Žáner - ROCK & PUNK & ROLL.

Kompletný firemný jazykový servis na kľúč. Výučba anglického, španielskeho, francúzskeho a nemeckého jazyka pre zamestnancov. Komunikácia v odbornom jazyku. Znalosť gramatiky. Produkcia spoločenských akcií, zariaďovania a projekcie. Fotografovanie mamičiek, bábätiek a budúcich modeliek.

Ponúkam maľovanie detí zdravotne nezávadnými profesionálnymi farbami.

Eventová a cateringová spoločnosť. Zaistenie: - ucelené služby na mieru, vrátane zabezpečenia priestorov, programové skladby, techniky, obsluhy, občerstvenia, nápojov: - rauty, firemné večierky, recepcia, gala večery, garden party, konferencie, módne prehliadky, svadby, narodeninové oslavy, tanečná párty.