Organizovanie narodeninových osláv, firemných a svadobných večierkov, či iných zábavných podujatí v kultúrnych domoch, sálach a iných priestoroch. Prenájom za skvelé ceny často zahŕňa aj zabezpečenie cateringu, stravovanie, doplnkový program a zábavnú šou

Mestské kultúrne stredisko. Organizovanie kultúrnych podujatí. Prenájom sály a priestorov: - veľká sála - sála Budivoj - Zámocká koniareň Výlep plagátov.

Zábavné centrum v Třebíči: - summer beach turnaja

Materské a rodinné centrum KuřiMaTa, z.s. z Kurimi spájame rôzne rodiny s malými deťmi prostredníctvom spoločenských akcií a programov pre rodičov na rodičovské či materské.

činnosť: - poradenské a konzultačné služby v oblasti plánovania, riadenia a rozvoja kultúrnych destinácií

Rodinné centrum PifPaf prevádzkuje priestor a rôzne akcie slúžiace na zoznamovanie rodín s deťmi. Poskytuje najrôznejšie vzdelávacie a voľnočasové aktivity, ktoré vedú k spolupráci rodičov naprieč touto komunitou.

Grafický dizajnér a hudobník z Českých Budějovíc. Ponúkané služby: - servis grafického štúdia (tvorba tlačovín, logo a vizuálna identita, ilustrácie, propagačné grafika, webdesign, produktový dizajn, foto-video postprodukcia) - tvorba www stránok - audio-vizuálne produkcie a postprodukcia - usporiadateľská činnosť a moderovanie - ...

činnosť: - realizácia scénických výprav - dodávka scénické materiály.

Spoločnosť ABF, a.s. patrí už od začiatku 90. rokov medzi najvýznamnejších organizátorov veľtrhov v Českej republike. Vo svojej hlavnej oblasti podnikania, ktorou je organizovanie takmer štyroch desiatok veľtrhov ročne, zaujíma ABF, a.s. 1. miesto v Prahe a 2. miesto v Českej republike. Súčasne je majiteľom a prevádzkovateľom areálu PVA EXPO ...

Umelecká a obchodné agentúra: - slávnostné galavečery s programom - módne prehliadky - reprezentačný plesy - koncerty vážnej a populárnej hudby - zabezpečenie firmám a sponzorom účasť na spoločenských a prestížnych akciách - zviditeľnenie firmy, značky či produktu - nadväzovanie umeleckých a spoločenských kontaktov.

Tanečná skupina CROCK 14: - clogging - americký step.

Spoločnosť Reeve s.r.o. so sídlom v Brne sa zameriava na event marketing a promotion akcie. Zabezpečujeme spoľahlivú produkciu a originálne grafickú tvorbu pre širokú škálu klientov.

činnosť: - kompletné technické zabezpečenie spoločenských a kultúrnych podujatí - ozvučenie, osvetlenie.

Zaistenie prevádzky: - Kultúrny dom - Mestské informačné centrum - Mestská knižnica Rudolfa Zuber - mestské kino - Mestské múzeum.

Kultúrny inštitút, budova Kolektívneho domu: - priestor ku kultúrnym, vzdelávacím i spoločenským aktivitám.

činnosť: - full service agentúra v oblasti eventov

služby: - produkcia akcií - hostesky a promotéri - tlmočníčka po celej ČR i zahraničí - ponuka programov, hudby, cateringu - fotodokumentácia - výzdoba - doprava a všetko ďalšie.

služby: - výroba televíznej a rozhlasovej reklamy, natáčanie dokumentov, inštruktážnych filmov a prezentácií - produkcia - produkcia a organizácie kultúrnych a spoločenských akcií, prezentácií firiem a konferencií.

Firma realizuje známej únikové hry v Brne, ktoré môžete využiť ako príležitosť pre stmelenie firemného a školského kolektívu, rozlúčky či príjemne strávený čas s rodinou. Vyskúšajte únikovky Precrime, kukučie hniezdo, Dedičstvo a Labyrint. K dispozícii sú aj darčekové poukazy na zakúpenie.

služby: - veža s vyhliadkou - zvonkohra - výstavy - priestory sú vhodné aj pre spoločenské akcie.

-Provozování kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Překladatelská a tlmočnícka činnosť -Mimoškolní výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školení, vrátane lektorskej činnosti -Provozování cestovné agentúry a ...