Kiná, divadlá, spoločenské udalosti, ale aj zábavné podniky, bary či kluby sú tou najjednoduchšou možnosťou, ako si užiť zábavu aj kultúru. Vyberte si podnik a neváhajte ho navštíviť, prípadne zakúpte svoje vlastné vybavenie a usporiadajte vlastnú zábavu.

Dom kultúry. Služby - prezentácia firiem: -rezervace a prenájom -sály, salóniky, miestnosti - snemy, zjazdy, celoštátnej konferencie, odborné semináre, tlmočnícke služby, súkromné i spoločenské oslavy, plesy, kultúrne akcie, premietanie filmov, divadelné predstavenia, prevádzka - filmový klub -veľký spoločenská sála - kapacita 500 - 700 ...

Divadlo - nezávislé divadelné združenie bez stáleho priestoru.

Horácky súbor piesní a tancov Vysočan: -folklórny súbor -dospelý priečinok súboru Vysočan zahŕňa detský súbory: -Jerabinka - vek 4-8 rokov. Služby: -možnosť vystúpenia na objednávku na kultúrnych, spoločenských a i. akciách. Ďalšie telefóny: -v kontaktných údajoch.

Výroba, rozmnožovanie, distribúcia, predaj, prenájom zvukových a zvukovo-obrazových záznamov a výroba nenahraných nosičov údajov a záznamov. Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály.

Filharmónia G. Mahlera, koncertná a umelecká činnosť

Spolok: -šerm a život v stredoveku. Služby: -šermiarske vystúpenia - rytierske turnaje, šermiarske príbehy na rôzne témy, ukážky voľného šermu, fireshow - pikle s ohňom, fakiermi a plávači -celodenné programy pre mestské slávnosti -vystupovanie na detských táboroch, spestrenie podnikových večierkov a rautov, organizovanie bitiek.