Kiná, divadlá, spoločenské udalosti, ale aj zábavné podniky, bary či kluby sú tou najjednoduchšou možnosťou, ako si užiť zábavu aj kultúru. Vyberte si podnik a neváhajte ho navštíviť, prípadne zakúpte svoje vlastné vybavenie a usporiadajte vlastnú zábavu.

Mesačník obsahujúci odborné články, reportáže, informácie, správy a ďalšie zaujímavosti z oblasti poľnohospodárstva a príbuzných odborov, v každom vydaní je zaradená tematická príloha.

Poskytujeme pripojenie k internetu, pripojenie televízie cez internet, pevnú linku cez internet a mobilné služby. Ponúkame širokú škálu ICT služieb pre firmy, školy a ďalšie inštitúcie podľa individuálnych potrieb zákazníkov. Pripojenie k internetu: - optický internet - bezdrôtový internet - káblový internet.

Nakladateľstvo a vydavateľstvo. Vydáva odborné, obchodné, finančné a komerčné publikácie. Vydáva podnikateľské správy. Reklamná činnosť. Poskytovanie software, poradenstvo v oblasti informačných technológií.

Ponúka kompletný sortiment mobilných telefónov, tabletov a príslušenstvo a ich servis. Ponúka služby ako DJ na svadbách, večierkoch, firemných akciách.

-Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačne hospodárskej povahy -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Poskytovanie technických služieb -Provozování kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, ...

služby: - realizácia zábavné a kultúrne podujatia na kľúč Požičovňa, prenájom: - zábavné atrakcie - skákacie hrady - silomery - nafukovacie šmykľavky .... atď.

Filmové štúdio. Výroba, natáčania: - dokumentárne, hrané filmy.

Zoologická záhrada Olomouc bola pre verejnosť otvorená v roku 1956. V dnešnej dobe ponúka svojim návštevníkom možnosť zhliadnuť viac ako 1900 kusov zvierat v 400 druhoch. Uvidíte u nás veľa druhov vzácnych zvierat, navštívite Africký pavilón Kalahari, pavilón netopierov, Juhoamerický pavilón, voľný výbeh klokanov, pavilón šeliem a mnoho ďalších ...

Fort XVII. Křelov - múzeum so stálou expozíciou o histórii Fořtová pevnosti a zbierkou militárií. Reštaurácia Citadela s kaviarňou - rauty, rodinné oslavy, svadby na Fortu.

Výučba tanečných štýlov súhrnne označovaných ako Street Dance (Hip Hop, House Dance, MTV Dance, Dancehall, atď.) A Contemporary Dance (moderný, scénický tanec) v Košiciach. Tanečné kurzy pre deti, mládež i dospelých, pre začínajúcich i pokročilých tanečníkov.

služby: - výroba HDV a DV reklamných aj dokumentárnych filmov a spotov

Organizovanie, realizácia: - festival trampská, country a folkovej hudby

Tanečná škola Talent: - kurzy tanca pre dospelých.

Videostudio - reklama - reportáže - dabing - natáčanie videokamerou - spravodajstvo.

závodné stravovanie Catering rauty, recepcie, bankety

-Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvér, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Mimoškolní výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školení, vrátane lektorskej ...

teambuildingové programy akcie pre školy, firmy a verejnosť

Cestovná agentúra - on - line predaj - zájazdy od cca 200 cestovných kancelárií, do všetkých destinácií Grécko, Turecko, Bulharsko Predaj - lístky Predaj - vstupenky