Kiná, divadlá, spoločenské udalosti, ale aj zábavné podniky, bary či kluby sú tou najjednoduchšou možnosťou, ako si užiť zábavu aj kultúru. Vyberte si podnik a neváhajte ho navštíviť, prípadne zakúpte svoje vlastné vybavenie a usporiadajte vlastnú zábavu.

Eventová agentúra z Brna s kvalitnú technickú produkciou. Tvorí úžitkové, funkčné a originálne veci, aby vznikali projekty, ktoré za to naozaj stojí. Do všetkých projektu sa vrhá s maximálnym nadšením, pričom dbá na precízne a férovo vykonanú prácu.

Znojemská Beseda je príspevkovou organizáciou Mesta Znojma, ktorá sa stará o organizovanie kultúrnych a spoločenských akcií. Napríklad Znojemské historické vinobranie, Pivné slávnosti, Znojemské kultúrne leto, Znojemský advent a ďalšie. Prevádzkujú aj Mestské divadlo Znojmo a tiež požičiavajú divadelné kostýmy. Kultúrne služby: -kulturní ...

Predaj, veľkoobchod, montáž: -televízne, rozhlasové, satelitné antény vrátane spoločných, -káblové rozvody vo väčších objektoch. Výroba kovových príslušenstva antén - držiaky, konzoly, výložníky, objímky. Predaj: -domáce telefóny -elektronika. Montáž: TV antény, kamerové a sledovacie systémy. Videoslužby: videozáznamy ...

Bojová skupina zaoberajúca sa obdobím Varjagov Bojové vystúpenia z obdobia Varjagov

Overhere s.r.o. sa špecializuje na natáčanie reklamných spotov, firemných a animovaných videí a na natáčanie dronom a produkčné služby.

organizovanie - koncerty - hudobné vystúpenia