Potrebujete pomôcť s natáčaním? Odborníci vám pomôžu zaobstarať videozáznamy, virálne videá, TV spoty, reklamné videá, inštruktážne videá, dokumenty, znelky a mnoho ďalšieho. Strižná, ozvučovacia, nahrávacia a osvetľovacia technika je samozrejmosťou.

Videopožičovňa. Požičovňa: -videokazety -DVD. Prevádzkujeme internetový obchod. Opravujeme poškodené CD a DVD. Videomat-nonstop.

Výroba a produkcia filmov a 3D počítačových visualizácií a simulácií. Filmová a počítačová grafika, mocap štúdio, 3D grafika, fulldome filmové technológie na produkciu, postprodukciu a prezentáciu. Tvorba a distribúcia interaktívnej 3D CGI filmov pre planetária a digitária.

Tvorba a spracovanie videa. Natáčanie a digitalizácia videí. Natáčame svadby, krstiny, oslavy, spoločenské a iné udalosti.

Výroba, rozmnožovanie, nahrávanie a distribúcia zvukových a zvukovo- obrazových záznamov. Natáčanie dokumentov a krátkych filmov. Grafické návrhy loga, vizitky, tlačoviny, pozvánky. Tvorba - webové stránky - internetové prezentácie.

Natáčanie - propagačné audiovizuálne diela krátke filmy, videoklipy, dokumenty Výroba - propagačné audiovizuálne diela krátke filmy, videoklipy, dokumenty.

Produkčná spoločnosť zameraná na výrobu videorelácií, audiovizuálnych prezentácií a multimediálnych CD titulov. Prenájom: - kamerová a prezenčná technika.

Ponúkam natáčanie svadieb, hodov, krstov, svätých prijímaní a ďalších akcií.

Daňový poradca, vedenie účtovníctva. Účtovné, účtovnícke práce. Daňové poradenstvo, dane.

Ponúkame natáčanie kultúrnych, spoločenských a ďalších akcií.

Natáčanie - svadby - krstiny - párty - narodeniny - rodinné udalostistrih - spracovanie video záznamu

Služby: -fotoslužby - foto preukazové, portrétne, detské, rodinné, svadobné, tabla, fotoreportáže, svadby, rodinné oslavy, firemné oslavy -fotografovanie škôl a škôlok -nahrávanie -distribúcia zvukovo obrazových záznamov, videoreportáže. -veľkoformátové fotky, aj na polátno