Potrebujete pomôcť s natáčaním? Odborníci vám pomôžu zaobstarať videozáznamy, virálne videá, TV spoty, reklamné videá, inštruktážne videá, dokumenty, znelky a mnoho ďalšieho. Strižná, ozvučovacia, nahrávacia a osvetľovacia technika je samozrejmosťou.

Služby: - zvukové spracovanie filmov a reklamných programov - dabing

Spoločnosť David Altner - NEVERBLACKOUT sídliaca v Prahe sa zaoberá produkčnou činnosťou, pôsobíme vo sfére videa, televízie, technického zabezpečenia kultúrnych a športových akcií, zvukových a komerčných aplikácií.

Služby: - výroba reklamných spotov, virálov a klipov - servisné služby spojené s výrobou filmov, televíznych projektov

Rámovanie: - fotografia predaj - drevené rámy - clip fix sklenené. Veľkoobchod, maloobchod: - video prístroje. Zhotovenie: - fotografie - kalendáre. Fotografovaný: - deti - glamour - rodinné - svadby, ...digitalizácia - negatívy zhotovenia - maturitná tabla. Veľkoobchod, maloobchod: - ...

Nahrávacie a zvukové štúdio - nahrávanie - postprodukčné a dabingové práce - nahrávky, hudobné snímky, televízne programy, reklamy.

Činnosť: - nezávislá akvizičná spoločnosť zaoberajúca sa nákupom filmových práv a ich následnou distribúciou v strednej a východnej Európe, najmä v Českej a Slovenskej republike.

Filmová produkčná spoločnosť - celovečerné dokumentárne filmy.

Služby, tvorba: - animácia a produkcia - autorské filmy - reklamné spoty - animácie bábkové, plastelínové animácie, 2D animácie, 3D animácie, bábkoherecké práce a špeciálne projekty.

Služby: - filmová tvorba - produkčná spoločnosť

Služby: - kompletný produkčný a postprodukčný filmový servis

Kompletné spracovanie videa -živý prenos a reportáže z miesta - videoblog -reklamný spot - dokumenty na tému

Služby - fotografovanie - fotografia newborn, detská, rodinná, svadobná, portrétna, reportážna, produktová - videá Predaj - albumy - rámčeky - fotoknihy

Služby: - letecké zábery, video - letecké snímky, fotografie Lietame s najrôznejšími typmi dronov pre film, reklamu a televíziu po celej SR a Európe.

Služby: - dokumentácia kultúrnych, spoločenských a športových udalostí - reportáže či viackamerové záznamy vrátane priamych prenosov do internetu a na veľkoplošné obrazovky - prevádzka televíznych portálov

Služby: - animácia - vizualizácia - tvorba webových stránok - grafika - postprodukcia

Služby - fotografovanie a videozáznamy svadieb - svadobný fotograf a kameraman - hudobné ozvučenie svadieb a večierkov

Služby: - televízna a filmová produkcia - 2D, 3D grafika, animácie. Prenájom: - kamerová, filmová technika.

HD Štúdio, služby - video natočíme, zostriháme a umiestnime na DVD alebo Blu-ray disk - natáčanie a strih videa.

Výroba zvukových a obrazových záznamov, TV spotov, reportáží a dokumentárnych programov. Ponuka skladateľskej činnosti a dabingu

Ponuka služieb v oblasti produkcie televíznych programov.

Štúdio MAT ponúka: Gastronomické služby: - vlastná prevádzka reštaurácie, barov a klubu - rauty konané, ako vo vlastných priestoroch (až pre 400 osôb), tak v priestoroch podľa priania zákazníkov. Filmové a video projekcie: - pre verejnosť - pracovné projekcie (denné práce, tlačové konferencie, prezentácie).