Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Spoločnosť audítorov a daňových poradcov. Poradenstvo: -daňové,dane. Služby: -spracovanie daní -auditórske.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie, spracovanie mzdovej agendy

Vedenie - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdové agendy vrátane spracovania výkazov pre OSSZ a zdravotné poisťovne

Daňové poradenstvo. Spracovanie a kompletné vedenie účtovníctva.

Služby: -vedenie,kontrola,spracovanie: -podvojného účtovníctva -daňovej evidencie -mezd,mzdy,všetky daňové priznania -účtovné poradenstvo -riešenie daňových problémov -optimalizácia daní -príprava podkladov pre finančné inštitúcie.

Naša firma Dane v pohode Vám uľahčí Vaše podnikanie. Pomáhame pri zakladaní obchodnej spoločnosti, v účtovníctve, v daňovom poradenstve či s ukončením podnikateľskej činnosti likvidáciou alebo konkurzom. Našou hlavnou činnosťou je vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, mzdová agenda a spracovanie daňového priznania. Služby: - vedenie ...

Spracovanie účtovníctva, daňovej evidencie, spracovanie miezd, účtovné a daňové poradenstvo.

Služby: -daňová evidencia -podvojné účtovníctvo Mzdy: - Zastupovanie pri kontrolách na úradoch - Odklady daňových priznaní - Spracovanie štatistických výkazov - Spracovanie podkladov a výkazov pre bankové ústavy - Zverejňovanie účtovných závierok - Poradenstvo.

- daňové poradenstvo - účtovníctvo a dane obcí a ich príspevkových organizácií - účtovníctvo pre podnikateľov, daňová evidencia - vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie - stavebný dozor - spracovanie stavebných rozpočtov

Daňový poradca. Služby: - daňové poradenstvo - účtovníctvo a dane pre obce a ich príspevkovej organizácii -účtovníctvo pre podnikateľov, daňová evidencia.

Externé spracovanie daňovej evidencie, vedenie účtovníctva, mzdy, personalistika, daňové priznania. Zastúpenie na úradoch pre drobných podnikateľov (OSVČ) a menšie firmy.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie. Činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov. Daňový poradca.

Firma Wanmos s.r.o. sa zameriava na vedenie účtovníctva a poskytuje: - spracovanie priznania k dani z príjmov bez nutnosti osobnej návštevy - mzdovú agendu - platby všetkých záväzkov - evidenciu a upomínanie pohľadávok - dane a všeobecné administratívne úlohy S nami neplatíte sociálne, zdravotné a iné poplatky za účtovníka. Platíte len za ...

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie -Ekonomická činnosť

Služby: - daňové poradenstvo - vedenie účtovníctva - účtovné poradenstvo.

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie, ekonomické poradenstvo.

Služby účtovnej a daňovej evidencie. Outsourcing služieb.

Zaoberáme sa prevažne spracovaním účtovníctva a daňového poradenstva. Kancelária Trieda Tomáša Baťu 5267 760 01 Zlín

Účtovnícke a audítorské služby. Daňové poradenstvo.

Služby, zaistenie: -komplexná správa budov -služby spojené s užívaním bytových jednotiek -vyúčtovanie služieb (kúrenie, TÚV*, SV**) -odčítanie vodomeru -vedenie účtovníctva bytových domov, daňové priznanie -opravy, revízie -projektové dokumentácie -vybavenie dotácií a úverov na opravy -registrácia spoločenstva -výpočet, ...