Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie. Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov.

Služby: -komplexné vedenie účtovníctva pre malé a stredné aj veľké firmy -vedenie daňovej agendy -mzdy a personalistika

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Vedenie - mzdové účtovníctvoporadenstvo

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Účtovníctvo - vedenie - daňová evidencia - poradenstvo

Daňové poradenstvo a vedenie účtovníctva.

Ekonomické poradenstvo Organizačné poradenstvo Účtovné poradenstvo

Daňová, účtovná a patentová kancelária. Komplexné daňové služby: - daň z príjmov právnických a fyzických osôb - privátne daňové poradenstvo - medzinárodné zdanenie - daňové kontroverzie a riziká - daňové analýzy a štúdie - DPH - majetkové dane - informačný reporting - neziskový sektor - daňový audit - investície - správa ...

Daňové poradenstvo Ekonomické poradenstvo Účtovné, mzdové agendy - poradenstvo - účtovné poradenstvo.

Naša spoločnosť sa špecializuje na poskytovanie komplexných účtovných a daňových služieb. Na to, aby naši zákazníci mali možnosť využívať kvalitné služby za priaznivú cenu a byť si absolútne istí vysokou úrovňou služieb, skombinovali sme v jednom tíme skúsených odborníkov z rôznych príbuzných odborov. Kladieme dôraz na vysokú úroveň poskytovaných ...

Vedenie účtovníctva. Poradenstvo v oblasti daní, podnikania a riadenia.

Služby: - strategické plánovanie - ekonomické služby (účtovné, finančné) - daňové a právne poradenstvo - marketing - domáci obchod - zahraničný obchod - administratívne a logistické centrum. Dcérske spoločnosti: EKOSYSTEM spol. s r.o. - výrobná, projektová a konzultačná organizácia EMSA-Ekosystem spol. s.r.o. - ekologické ...

Vedenie účtovníctva vrátane spracovania daňového priznania, finančné poradenstvo a súvisiace agendy.

Služby: -vydavateľstvo -správa nehnuteľností na základe honorára alebo zmluvy -účtovné a audítorské činnosti a ich revízia -daňové poradenstvo -poradenstvo v oblasti podnikania a riadenie.

Zaisťujeme komplexné služby v oblasti finančného účtovníctva.

Dane, účtovníctvo: -riešenie daňových problémov -všetky druhy daní -daňové zastupovanie -daňová optimalizácia -vedenie účtovníctva vrátane miezd.

Ponuka spracovania a vedenia účtovníctva, daňovej evidencie, mzdovej a personálnej agendy. Poskytovanie účtovných konzultácií.

Poskytujeme komplexné služby v oblasti: - účtovníctvo - financie - právne poradenstvo v oblasti daní, ekonomiky a auditu.

Vedenie účtovníctva, spracovanie dát