Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Daňové poradenstvo Vedenie: - účtovníctvo - mzdy.

Vedenie účtovníctva pre malé a stredné firmy a živnostníkov - profesionálne, efektívne a rýchle riešenie v oblasti účtovníctva a daní s individuálnym prístupom.

Účtovníctvo Daňové priznania Vedenie účtovníctva daňová evidencia - účtovné uzávierky - rekonštrukcia účtovníctva - spracovanie účtovných dokladov - vedenie miezd a mzdovej agendy

Spracovanie - daňové priznania daňové poradenstvo Vedenie - účtovníctvo - mzdová agenda

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie. Poskytovanie účtovného, daňového a ekonomického poradenstva. Služby spojené so mzdami.

Poskytujeme služby: -daňové poradenstvo. -ekonomické poradenstvo. -vypracovanie daňových priznaní.

Daňové poradenstvo: - optimalizácia daňových povinností - odklady daňových priznaní - zastupovanie na úradoch Vedenie účtovníctva: - daňové evidencie a - mzdové agendy - rekonštrukcia účtovníctva. Prax v odbore od roku 1994. Za klientov dôjdeme. Možnosť schôdzok prakticky kedykoľvek. Možnosť konzultácií po ...

Služby s vedením účtovníctva napr.: vedenie podvojného účtovníctva, spracovanie miezd, personalistika. Práca s priznaním. Zostavenie prehľadov pre úrady.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Služby: -Činnosť účtovných poradcov -Daňové poradenstvo -Vedenie účtovníctva -Vedeckotechnické výpočty v geotechnike a hydrogeológii

Pre základnú orientáciu zahraničných spoločností poskytujeme konzultačné služby z nasledujúcich oblastí: - legislatívne - právne - účtovník - ekonomické - hospodárske - colné - export a import.

Daňové poradenstvo Účtovné poradenstvo - spracovanie účtovníctva a mzdovej agendy

Daňové poradenstvo. Účtovné poradenstvo. Audity.

Spracovanie - dane. Vedenie - účtovníctvo. - daňová evidencia.

Daňové poradenstvo a účtovné služby.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie