Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Účtovné poradenstvo - audit a overovacie služby - daňové poradenstvo - účtovná a mzdová evidencia.

Služby: -účtovné -daňové -odkup pohľadávok -fúzie a akvizície Stavba, výstavba: -priemyselné stavby Práca: -rekonštrukcia -zámočníctvo -kováčstvo

Právne poradenstvo. Služby pre zadávateľov verejného obstarávania. Finančné poradenstvo - účtovné služby, vedenie daňovej evidencie a mzdová agendy. Služby virtálnej kancelárie - poštové služby - telekomunikačné a dátové služby - prenájom rokovacej miestnosti - správa dátových schránok.

Účtovné poradenstvo - audítorská činnosť - vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo - vedenie mzdovej a personálnej agendy.

Marketingové a poradenské služby - dotačného poradenstva - účtovníctvo a audítorské činnosti - vzdelávanie pre školy, firemné vzdelávanie - PR a marketing.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Spracovanie jednoduché, podvojné účtovníctvo, dph priznanie, kontrolné hlásenie, súhrnné hlásenie, problematika nákupu tovaru a služieb v EÚ, mimo EÚ, priznanie k cestnej dani.

Služby: - spracovanie účtovníctva - spracovanie mzdovej agendy - daňové poradenstvo - finančné poradenstvo

Ponuka vedenia podvojného účtovníctva, spracovania miezd, priznania k DPH, cestnej dane a rekonštrukcie účtovníctva. Možnosť výstupov v nemčine

Vedenie účtovníctva a personálnej agendy.

Daňové poradenstvo Vedenie účtovníctva - mzdová agenda.

Ponúkame spracovávanie účtovníctva aj daňových priznaní predovšetkým malých a stredných firiem. Spracovanie miezd, výpočet dane a spracovanie daňovej evidencie. Vykonávame tiež rekonštrukcie účtovníctva v prípadoch, keď doteraz vedené účtovníctvo bolo chybné, neúplné alebo úplne chýbalo.

Služby: - zavádzanie a prevádzkovanie informačných systémov do stredných a malých firiem - účtovníctvo

Vedenie účtovníctva (podvojné), daňová evidencia, účtovné poradenstvo.

Audit, vedenie účtovníctva, daňové poradenstvo, ekonomicko-právneho poradenstva a controlling.

Služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - mzdová agenda - účtovné a daňové poradenstvo

Naša ponuka zahŕňa okrem spracovania auditu účtovnej závierky podľa legislatívneho rámca Českej republiky aj celú paletu ďalších služieb vrátane poskytovania priebežných celoročných konzultácií k účtovným, daňovým aj iným problémom.

Vedenie účtovníctva pre zahraničných aj slovenských klientov. Spracovanie návrhu organizácie informačného systému, jeho optimalizácia, vydanie vnútorných predpisu, napr.: - systém obehu účtovných dokladov, väzba na programové spracovanie.

Kompletné vedenie účtovníctva a vypracovanie daňových priznaní pre firmy aj jednotlivcov.

Účtovníctvo - poradenstvo, - vedenie finančného účtovníctva a spracovanie miezd, - dane.