Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - ekonomického poradenstva.

Služby: - audítorské - účtovné audity - účtovné poradenstvo.

Služby: - účtovníctvo - daňové a finančného poradenstva

Audítorská spoločnosť - poradenská činnosť - forenzné služby - fondy EÚ.

Služby: - zakladanie a predaj spoločností s ručením obmedzeným a európskych akciových spoločností - správa sídla spoločnosti - účtovníctvo - finančné poradenstvo

Naše služby: Daňové poradenstvo Trustové služby – Secretarial Services Outsourcing miezd Outsourcing účtovníctva Znalecký ústav a oceňovanie Finančné a daňové due diligence Infraštruktúra a outsourcing Podnikové aplikácie NetSuite a Oracle produkty RSM Infinity a.s. – pobočka Pardubice Pri Panasonicu 375, 530 06 Pardubice ...

Služby - vedenie účtovníctva - daňová evidencia.

Služby: -vedenie účtovníctva. -spracovanie miezd. -daňové poradenstvo.

Účtovné služby: - podnikateľské poradenstvo - daňové poradenstvo - vykonávanie auditov účtovných závierok podľa medzinárodných aj slovenských audítorských štandardov - ostatné ekonomické poradenstvo.

Služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - spracovanie miezd

Činnosť: - balenie, kompletizácia, etiketovanie výrobkov - spracovanie účtovníctva Dodávka: - ochranné pracovné pomôcky - obalový materiál.

Služby - vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo - personálna a mzdová agenda. Filmové štúdio - natáčanie filmov, dokumentárnych a prezentačných programov.

Služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - mzdová agenda.

Služby - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - spracovanie miezd.

Správa, prenájom a predaj nehnuteľností. Stavebné práce - výstavba a rekonštrukcia domov a bytov. Vedenie účtovníctva. Notárske a právne služby.

Služby: -daňové poradenstvo -vedenie účtovníctva -spracovanie miezd a mzdovej agendy

Služby pre podnikateľov - predaj a zakladanie spoločností - vedenie účtovníctva a mzdovej agendy - vymáhanie pohľadávok - administratíva - prenájom sídla spoločnosti.

Služby: -administrácia dotácií -verejné zákazky -účtovníctvo -projektové riadenie -marketing -podnikateľské zámery