Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Ak hľadáte pomoc s daňami alebo potrebujete poradiť s financiami, rád Vám ponúknem svoje odborné skúsenosti. Som daňový poradca, ktorý poskytuje daňové poradenstvo a finančno-ekonomické rady vo veciach daní, odvodov, poplatkov a iných podobných platieb, ako aj vo veciach, ktoré s daňami priamo súvisia. Zaisťujeme tiež daňové poradenstvo na diaľku. ...

Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-ekonomickej povahy Veľkoobchod a maloobchod Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Sprostredkovanie obchodu a služieb Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných Činnosť účtovných poradcov, vedenie ...

Vedenie - účtovníctvo Predaj - lahôdky - potraviny - tabak - noviny Zberňa SAZKA vrátane kurzových stávok Predaj - darčekové predmety.

Služby: - zakladanie firiem - likvidácia spoločností - registrácia zahraničných spoločností - daňové poradenstvo - v oblasti obchodného registra.

Dane - poradenstvo. Vedenie - účtovníctvo, daňová evidencia.

Daňové poradenstvo - spracovanie daňového priznania Ekonomické poradenstvo Organizačné poradenstvo Vedenie účtovníctva.

Ekonomické poradenstvo Vedenie účtovníctva.

Stanovenie daňovej povinnosti - daňové poradenstvo. Ekonomické poradenstvo Vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - mzdová evidencia - spracovanie výkazov pre Správu sociálneho zabezpečenia a Zdravotnú poisťovňu - účtovné poradenstvo - zastupovanie na úradoch.

Služby: - spracovanie účtovníctva a miezd, mzdy - účtovné poradenstvo.

Vedenie účtovníctva a daňové poradenstvo.

Vedenie účtovníctva, spracovanie miezd, daňová evidencia.

Vedenie účtovníctva, daňová evidencia, spracovanie miezd.

Spracovanie: - daňové priznania. Vedenie: - účtovníctvo - daňové evidencie, spracovanie miezd - účtovné poradenstvo.

Daňové poradenstvo - spracovanie daňového priznania. Ekonomické poradenstvo, účtovné poradenstvo, vedenie účtovníctva, daňová evidencia, mzdová agenda.

Konzultácia - elektrotechnika. Účtovníctvo - vedenie, konzultácie, obrábanie. Angličtina - preklady, tlmočenie.

Firma Krajská energetická agentúra, s.r.o. je súkromná firma, ktorá sa zameriava na oblasť energetiky a ekológie. ROZSAH PONÚKANÝCH SLUŽIEB: -spracovanie energetických auditov - spracovanie preukazov energetickej náročnosti budov podľa vyhlášky 148/2007 Zb. -spracovanie odborných posudkov pre dotácie zo Štátneho fondu životného ...