Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Vedenie účtovníctva. Spracovanie miezd Dane

Daňový poradca, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Vedenie účtovníctva, účtovné, (podvojné účtovníctvo aj daňová evidencia). Účtovné práce, spracovávame mzdy a kompletnú účtovnú i personálnu agendu pre mzdové účtovníctvo, účtovná uzávierka. Príprava podkladov: -k žiadosti o úver -daňové priznanie -odloženie dane. Služba: -prevezmem rokovania s úradmi za Vás.

Daňová ekonomická organizačná kancelária.

Predaj chemické produkty a suroviny: - dodávka značka Metasilu - potravinárska chémia, bazénová chémia - chemikálie pre kozmetický priemysel - stavebná chémia a suroviny, plastikársky priemysel Firemná správa: - informácie o založení a likvidácii firmy - predaj a nákup firmy - firemný audit, revitalizácia firmy Realitné poradenstvo: - ...

Komplexné služby a poradenstvo - bezpečnosť práce Komplexné služby - požiarna ochrana Poradenstvo - požiarna ochrana Personálne poradenstvo Komplexné služby - spracovanie miezd Odborné kurzy- školenia, semináre Komplexné služby - hygiena.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Daňová evidencia a miezd a poskytovanie ekonomického poradenstva, účtovníctva.

Poradenstvo: -audítorská spoločnosť -organizačná -ekonomické -účtovné -daňové.

Daňové poradenstvo. Účtovné poradenstvo: - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdy a personalistika.

Spracovanie - dane daňové poradenstvo Vedenie - účtovníctvo účtovné poradenstvo.

Daňový poradca, daňové poradenstvo.

Daňové poradenstvo. Vedenie účtovníctva.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva.

Obšívanie kobercov, kobercových líšt a autokobercov.

Vedenie účtovníctva spoločenstvo vlastníkov domu.

správa nehnuteľností, účtovníctvo, opravy a údržba budov

Služby, ekonomické poradenstvo: -riešenie pohľadávok, záväzkov: -vymáhanie, započítavanie, odkup pohľadávok -postupovanie pohľadávok (nákup, predaj) -zápočty pohľadávok a záväzkov -internetová burza pohľadávok -ekonomické poradenstvo -riešenie krízových situácií -účtovné a daňové poradenstvo.

Poradenstvo: -účtovné -ekonomické -daňové. Audítorská činnosť.

Daňový poradca. Poradenstvo: -ekonomické, účtovné, mzdové účtovníctvo.

Poradenstvo: -účtovné -organizačná -ekonomické. Služby: -kompletné vedenie účtovných agend -zaistenie kontaktov s úradmi vrátane zastupovania -účtovné a daňové poradenstvo -daňové priznania.

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie (aj online). Zostavovanie daňových priznaní. Vy vediete, my kontrolujeme - kontroly vašich zaúčtovaných položiek. Externé ekonomické služby, zameriavam sa na porovnávanie plánu so skutočnosťou, analýzy výsledkov, reporty. Implementácia a úvodné nastavenie účtovných systémov. Ponúkam flexibilné formy ...