Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Daňové poradenstvo. Vedenie: - účtovníctvo.

Ekonomické poradenstvo. Daňové poradenstvo Účtovníctvo Daňová evidencia Široké spektrum daňových, účtovných a ekonomických služieb.

Audit, daňové poradenstvo, znalecká činnosť.

Daňová a účtovná kancelária. -vedenie mzdovej agendy -rekonštrukcia účtovníctva -spracovanie daňového priznania -zastupovanie na úradoch v bežnom styku aj pri kontrolách

Vedenie účtovníctva, daňovej evidencie a miezd. Spracovávame daňové priznania. Dane.

Služby: -vedenie podvojného účtovníctva -spracovanie miezd, mzdy pre malé i veľké organizácie -daňové poradenstvo -sprostredkovanie nákupu a poradenstva pri výbere účtovného softvéru -metodická pomoc pri zavádzaní účtovníka softvér do prevádzky -organizačné, metodické a ekonomické poradenstvo pri vedení účtovníctva ...

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva

Vzdelávacia agentúra. rekvalifikačné kurzy akreditované MŠ SR: -Účtovníctvo a daňová evidencia v rozsahu 161 hodín teoretickej výučby -Mzdové účtovníctvo v rozsahu 140 hodín teoretickej výučby -Pestúnka pre deti do zahájenia povinnej školskej dochádzky v rozsahu 161h z toho 80 praktickej výučby, ktorá bude realizovaná v MŠ a 81 teoretickej ...

Účtovníctvo, dane, právne poradenstvo, dane. Mzdy, personalistika.

Daňové poradenstvo. -zastúpenie pred správcom dane (na základe plnej moci), -podanie daňových priznaní, -kontrola účtovníctva, -optimalizácia daňových povinností.

Vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, personálnej a mzdovej agendy pre jednotlivcov a spoločnosti.

Vedenie účtovníctva, spracovanie miezd.

Poradenstvo Fondy EÚ Strategické riadenie Organizačné konanie Riadenie ľudských zdrojov Finančné riadenie Riadenie kvality. Vzdelávanie pre verejnú správu. Aktívna politika zamestnanosti. Projektová kancelária.

Právne poradenstvo Daňové poradenstvo Audit Transakcia Outsourcing Management & Business Consulting.

Oblasti daňovej evidencie - podvojného účtovníctva - daňového poradenstva - mzdového účtovníctva malých i veľkých firiem - fúzie podnikov - likvidáciou a krízového riadenia firiem.

Daňové priznaniavedenia - daňové evidencie Vedenie účtovníctva; účtovnej mzdovej agendy, likvidácia firiem.

Účtovníctvo, daňové evidencie a miezd.

Činnosť - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - spracovanie miezd - školenia.

Podvojné účtovníctvo a daňová evidencia.

Účtovné a daňové služby: -vedenie účtovníctva -daňové a ekonomické poradenstvo -personalistika, mzdy -podnikateľské zámery -finančné poradenstvo -úpadok, likvidácia, konkurz -daňová evidencia -zastupovanie pred správcom -odklad (odloženie) daňového priznania -daňový poradca.

Vedenie účtovníctva a daňové poradenstvo komplexné služby v oblasti daní a účtovníctva. Zaisťujem vedenie účtovníctva, daňovú evidenciu, daňové priznania a daňové poradenstvo, spracovanie miezd, vyúčtovanie dane z príjmu.