Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Služby: - účtovníctvo - dane - mzdy a personalistika

Podvojné účtovníctvo a daňová evidencia.

Služby: -kompletné účtovné poradenstvo. Práca: -tesárske a stolárske -realizácia stavieb (domčeky, podkrovné vstavby) -rekonštrukcia.

Služby: -účtovníctvo. Obchodná činnosť: -sprostredkovanie nákupu -obstarateľská činnosť.

Poradenstvo - účtovníctvovedenie - účtovníctvo - daňové evidencie

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie -Činnosť organizačných a ekonomických poradcov

Účtovné a daňové služby: -vedenie účtovníctva -daňové a ekonomické poradenstvo -personalistika, mzdy -podnikateľské zámery -finančné poradenstvo -úpadok, likvidácia, konkurz -daňová evidencia -zastupovanie pred správcom -odklad (odloženie) daňového priznania -daňový poradca.

Vedenie účtovníctva a daňové poradenstvo komplexné služby v oblasti daní a účtovníctva. Zaisťujem vedenie účtovníctva, daňovú evidenciu, daňové priznania a daňové poradenstvo, spracovanie miezd, vyúčtovanie dane z príjmu.

Vedenie účtovníctva. Spracovanie miezd Dane

Daňový poradca, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Vedenie účtovníctva, účtovné, (podvojné účtovníctvo aj daňová evidencia). Účtovné práce, spracovávame mzdy a kompletnú účtovnú i personálnu agendu pre mzdové účtovníctvo, účtovná uzávierka. Príprava podkladov: -k žiadosti o úver -daňové priznanie -odloženie dane. Služba: -prevezmem rokovania s úradmi za Vás.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Daňová ekonomická organizačná kancelária.

Predaj chemické produkty a suroviny: - dodávka značka Metasilu - potravinárska chémia, bazénová chémia - chemikálie pre kozmetický priemysel - stavebná chémia a suroviny, plastikársky priemysel Firemná správa: - informácie o založení a likvidácii firmy - predaj a nákup firmy - firemný audit, revitalizácia firmy Realitné poradenstvo: - ...

Komplexné služby a poradenstvo - bezpečnosť práce Komplexné služby - požiarna ochrana Poradenstvo - požiarna ochrana Personálne poradenstvo Komplexné služby - spracovanie miezd Odborné kurzy- školenia, semináre Komplexné služby - hygiena.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Účtovná kancelária. -účtovné poradenstvo -vedenie podvojného účtovníctva a daňovej evidencie -spracovanie priznania k dani z príjmov právnických i fyzických osôb -spracovanie priznania k dani z pridanej hodnoty, cestnej dani atď. -spracovanie miezd a vedenie mzdovej agendy vrátane prihlásenia a odhlásenia zamestnancov na OSSZ a ...

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Daňová evidencia a miezd a poskytovanie ekonomického poradenstva, účtovníctva.

Poradenstvo: -audítorská spoločnosť -organizačná -ekonomické -účtovné -daňové.

Daňové poradenstvo. Účtovné poradenstvo: - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdy a personalistika.