Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Služby - vedenie účtovníctva - daňové evidencie pre malé a stredné firmy alebo drobných podnikateľov - spracovanie miezd.

Naša spoločnosť sa zaoberá daňovým a ekonomickým poradenstvom. Zaistíme komplexné spracovanie účtovníctva malých a stredných firiem. Spracujeme aj mzdovú agendu.

Služby: - daňové poradenstvo, daňový poradca.

Správa a údržba nehnuteľností pre spoločenstvo vlastníkov jednotiek. Vedenie účtovníctva.

Služby: - vedenie účtovníctva pre právnické i fyzické osoby - vedenie daňovej evidencie - vedenie mzdovej a personálnej agendy - daňové priznania k dani z príjmov FO a PO, DPH, dani cestnej. - súhrnné hlásenie, prenesenie daňovej povinnosti - spracovanie štatistických výkazov - zastupovanie na úradoch na základe plnej moci - zabezpečenie ...

Reklamné činnosti Správa registratúry Vedenie účtovníctva Spracovanie dát a údajov Prieskum trhu a verejnej mienky Organizovanie dobrovoľných dražieb Poradenská činnsoť v stavebníctve Zprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Zprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Podnikateľské poradenstvo v rozsahu voľných živností Služby ...

Služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie.

Mgr. Hana Černošková prevádzkuje firmu EKONOMIO - účtovníctvo ľahko. Služby: - komplexné služby v oblasti vedenia účtovníctva - daňová evidencia (jednoduché účtovníctvo) - rekonštrukcia účtovníctva - spracovanie miezd - spracovanie daňových priznaní pre malé a stredné firmy. Uvedené služby poskytujeme v Brne a okolí.

Služby: -vedenie účtovníctva -daňové poradenstvo -mzdy a personalistika

Ekonomické a finančné poradenstvo Vedenie účtovníctva

Práca žeriavom AD 080, doprava vozidlom Multicar M25, vedenie účtovníctva, zakladanie s.r.o.

Služby - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdová agenda.

Agentúra DAPO Marty Laudátovej je špecializovaná na organizovanie seminárov k daňovej problematike poskytovateľov zdravotných služieb (lekárov, zubných technikov) – fyzických a právnických osôb.

Jaroslava Solovjevová poskytuje služby v oblasti účtovníctva a personalistiky. Pre živnostníkov aj malé a stredné firmy zaisťuje: - jednoduché účtovníctvo - podvojné účtovníctvo - mzdové účtovníctvo - daňové priznania - personalistika.

Výroba tepelnej energie: - výroba tepla - rozvod tepla - vodoinštalatérstvo - kúrenárstvo - plynoinštalácia - zámočnícke práce - vedenie účtovnej a daňovej evidencie.

Účtovná a daňová kancelária - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdová agenda a personalistika.

Služby - vedenie účtovníctva - daňová a mzdová evidencia - vedenie personálnej agendy.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní -Ubytovacie ...

Vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, mzdovej a pracovnoprávnej agendy. Spracovanie všetkých daňových priznaní priamych a nepriamych daní. Organizačné a ekonomické poradenstvo v oblasti riadenia podniku a podnikových financií.

Prípravné práce na realizáciu stavby Opravy, plnenie a revízia hasiacich prístrojov Zprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Zprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Zprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Dokončovacie stavebné práce pri realizácii exteriérov a interiérov Prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných ako ...