Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Služby: - finančno-ekonomické a technicko-organizačné služby pre zdravotnícke subjekty, ordinácie.

Služby: - vedenie účtovníctva, daňovej evidencie - spracovanie miezd.

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia

Služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie daňovej evidencie - mzdová agenda.

Služby - strategické poradenstvo - riadenie a reštrukturalizácia - vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo - personalistika - koučing pre firmy, podnikateľov, jednotlivcov.

Služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - spracovanie miezd.

Služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie mzdovej agendy - daňové poradenstvo.

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia

Ponúkam spracovanie účtovníctva (české i zahraničné doklady), reverse charge, účtovanie tretích krajín ( Čína, USA ai), účtovanie prenesenej daňovej povinnosti a mzdovej agendy menším a stredným firmám z Olomouca a okolia.

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia

Služby - vedenie účtovníctva a spracovanie daní - kurzy účtovníctva - finančné poradenstvo. Činnosť - inštalatérske práce - kúrenárske práce - elektroinštalačná práca.

Služby - vedenie účtovníctva - vedenie mzdovej agendy - daňová evidencia - daňové priznania.

Rekvalifikačné kurzy v oblasti účtovníctva, miezd a daňovej evidencie, všetky vzdelávacie programy akreditované MŠ SR. Odborné kurzy a semináre, účtovné služby a poradenstvo.

Služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie miezd - daňové poradenstvo.

Sprostredkovanie dopravy Vedenie účtovnej evidencie Prieskum trhu a verejnej mienky Maloobchod v rozsahu voľných živností Veľkoobchod v rozsahu voľných živností Reklamná, propagačná a inzertná činnosť Sprostredkovanie obchodu v rozsahu voľných živností Podnikateľské poradenstvo v oblasti marketingu, prieskumu trhu Činnosť účtovných, ...

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia

Služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie účtovníctva pre neziskové, príspevkové organizácie - spracovanie, výpočet miezd - daňová evidencia - daňové poradenstvo.