Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie -Veľkoobchod a maloobchod Masérske, rekondičné a regeneračné služby

Služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - mzdová agenda - daňové priznania.

Vyrábame a šijeme detské české oblečenie prevažne zo slovenských materiálov. Špecializujeme sa na: - detské klasické pyžamá s detskými motívmi - detské flanelové pyžamá - detské funkčné montérky - nohavice na capoeiru pre deti i dospelých - plátené a lakľové nohavice, šaty, tuniky - detské oblečenie z českého menčestra - sofhtshellové ...

služby: - ekonomické poradenstvo - účtovníctvo - tvorby finančných modelov

Spoločnosť ABC.ENTERPRISE, a.s. so sídlom v Prahe už takmer 20 rokov disponuje skúsenosťami v oblasti poskytovania podnikateľsko-ekonomického poradenstva pre spoločnosti na trhu SR. Od roku 1995 poskytujeme aj služby zamerané na komplexný účtovný outsourcing malých, stredných i väčších podnikateľských subjektov, ktorým ďalej ponúkame široké ...

Účtovné, daňové poradenstvo, vedenie účtovníctva Hrušovany nad Jevišovkou, Moravské Budějovice, Znojemsko - účtovné poradenstvo - daňová evidencia - vedenie mzdovej agendy - daňová optimalizácia - ekonomické poradenstvo - moderné riadenie toku informácií s klientom. Riešime aj neštandardné účtovné a daňové problémy.

Účtovníctvo, účtovné, spracovanie daňového priznania, daňovej evidencie: -účetní poradenstvo -Vedenie evidencie a mzdovej agendy -poradenstvo. -Vedenie účtovníctva -zastupování klientov na úradoch -mzdy pre veľké organizácie.

Služby, spracovanie: -účtovníctvo - daňová evidencia, podvojné -účtovné poradenstvo -spracovanie miezd a personalistika.

Služby: - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - daňového poradenstva.

služby: -Vedenie účtovníctva -poradenstvo -spracovanie miezd -spracovanie vnútorných smerníc -rekonstrukce účtovníctva

Zaistenie dodávky: -Komplexné ekonomický software pre vedenie podvojného účtovníctva (sklad, fakturácia, mzdy). Účtovné poradenstvo. Zákazková tvorba programov.

- Sprostredkovanie obchodu a služieb - Maloobchod obuvou

Činnosť účtovných poradcov vedenie -účetnictví, daňová evidencia. Prenájom - kancelárie Správa- nehnuteľnosti.