Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Vedenie účtovníctva, dane, administratíva.

služby: - stavebná projekcia - technický dozor investora - účtovníctvo - developerská činnosť

Ponúkame služby: administratívne riadenie, účtovníctvo svoj, softvérové riešenie, SVJ, daňové priznania, podvojné účtovníctvo, zhromaždenie vlastníkov, spoločný zástupca, preberací protokol jednotky, zastupovanie na zhromaždení, predseda výboru, fond opráv, odmeny členov výboru, výbor SVJ, spoločenstvá vlastníkov.

Sústreďujeme sa na ekonomické, mzdové, personálne a daňové poradenstvo. Ponúkame vedenie účtovníctva a zaistenie auditu. Zhotovíme všetka daňové priznania, odovzdanie prehľadov či kontrolných hlásení.

Zabezpečíme komplexné služby v oblastiach vnútorného auditu, compliance, riadenie rizík, prevencie a detekcie podvodov a poradenstvo pre banky, finančné inštitúcie, korporácie a firmy.

Ponuka vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, spracovanie miezd, daňového priznania a ďalších služieb v oblasti účtovníctva a daňového poradenstva.

Účtovníctvo a daňové služby: - spracovanie priznania - poradenstvo - vedenie miezd

služby: -Vedenie účtovníctva -daňová evidencia -spracovanie miezd.

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdy

Vedenie podvojného účtovníctva, ekonomicko-poradenská činnosť, spracovanie mzdového účtovníctva, spracovanie daňovej evidencie.

Vedenie účtovníctva, spracovanie daňových priznaní a daňové poradenstvo.

Vedenie kompletného účtovníctva a daňovej evidencie, spracovanie účtovných dokladov, spracovanie účtovníctva, účtovné poradenstvo, spracovanie ročnej účtovnej závierky a inventarizácie zostatkov, spracovanie miezd, mzdová účtovníčka

Účtovníctvo online, správa firiem a nehnuteľností, firemné poradenstvo a daňovej optimalizácie, offshore a onshore, zakladanie a likvidácia firiem.

služby: - účtovníctvo - komplexné služby pri založení spoločnosti či jej likvidácii.

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdy

predaj: -výpočetní technika -mobilné telefóny -Príslušenstvo Návrhy, realizácia: -počítačová sieť -informačné systémy pre podniky a firmy. služby: -Vedenie účtovníctva vrátane spracovania účtovnej závierky -daňového priznanie.

služby: - vedenie účtovníctva - mzdová agenda.

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia

služby: - spracovanie daňových priznaní - vedenie účtovníctva - mzdová agenda.

-Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných

Pani Naděžda Jonášová ponúka kompletné služby v oblasti vedenia účtovníctva a daňovej evidencie pre fyzické i právnické osoby. Zaisťujem tiež vedenie mzdovej agendy a v prípade potreby zastupujem klientov pri kontrolách či na rokovaniach s úradmi. služby: - daňový poradca, daňové poradenstvo - vedenie účtovníctva - vedenie a spracovanie ...

služby: - daňové poradenstvo - daňové priznania - vedenie účtovníctva - rekonštrukcia účtovníctva.

služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie daní.

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdy

služby: - vedenie účtovníctva, daňovej evidencie - mzdová, personálna agenda.