Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

audítorská činnosť daňové poradenstvo účtovnícke činnosti

Vedenie účtovníctva: - podvojné účtovníctvo pre FO a PO - vedenie jednoduchého účtovníctva (jednoduché účtovníctvo) pre FO - zostavenie priznania k dani z príjmov FO a PO.

služby: -Vedenie účtovníctva -daňová evidencia Dodávka, predaj: -účetní programy Výroba domácich marmelád

Účtovné a daňová kancelária - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - personalistika a mzdy. Ďalší kanceláriu - adresa: Mariánské nám. 2, Znojmo.

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdy

Vedieme účtovníctvo a spracujeme daňové priznanie.

služby - audit - daňové poradenstvo - účtovníctvo - oceňovanie.

Účtovné služby: - daňová evidencia - mzdy - účtovníctvo

Poradenstvo a konzultácie pre podnikateľov -profesionálne činnosť v oblasti podnikania - živnosť, legislatíva, podnikateľský plán, prepočty apod -učetnictví -založené spoločnosti -zajištění korporátnej identity -dlhodobé spolupráca -zaještění základného servisu -konzultace s právnym poradenstvom. Sme skúsený a stabilný tím a dokážeme si ...

služby: Spracovanie daňovej evidencie a účtovníctva pre FO aj PO.

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia

služby - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - spracovanie mzdovej agendy.

služby: - ekonomické - administratívna - správa nehnuteľností pre vlastníkov bytov, pre nájomníkov, pre spoločenstvo vlastníkovi, pre družstvo. Realitná kancelária.

Finančné, účtovné a daňové poradenstvo pre Vaše podnikanie

Vedenie účtovníctva, dane, administratíva.

služby: - stavebná projekcia - technický dozor investora - účtovníctvo - developerská činnosť

Ponúkame služby: administratívne riadenie, účtovníctvo svoj, softvérové riešenie, SVJ, daňové priznania, podvojné účtovníctvo, zhromaždenie vlastníkov, spoločný zástupca, preberací protokol jednotky, zastupovanie na zhromaždení, predseda výboru, fond opráv, odmeny členov výboru, výbor SVJ, spoločenstvá vlastníkov.

Sústreďujeme sa na ekonomické, mzdové, personálne a daňové poradenstvo. Ponúkame vedenie účtovníctva a zaistenie auditu. Zhotovíme všetka daňové priznania, odovzdanie prehľadov či kontrolných hlásení.

Zabezpečíme komplexné služby v oblastiach vnútorného auditu, compliance, riadenie rizík, prevencie a detekcie podvodov a poradenstvo pre banky, finančné inštitúcie, korporácie a firmy.

Ponuka vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, spracovanie miezd, daňového priznania a ďalších služieb v oblasti účtovníctva a daňového poradenstva.

Účtovníctvo a daňové služby: - spracovanie priznania - poradenstvo - vedenie miezd

služby: -Vedenie účtovníctva -daňová evidencia -spracovanie miezd.