Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

audítorské služby daňové poradenstvo - spracovanie daňového priznania ekonomické poradenstvo organizačné poradenstvo Účtovné poradenstvo - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdová agenda

daňové poradenstvo vedenie účtovníctva - spracovanie miezd

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie, vrátane miezd a spracovanie daňových priznaní.

služby: - účtovníctvo - mzdová a personálna agenda - daňové poradenstvo

Účtovné a daňová kancelária -Vedenie jednoduchého účtovníctva vrátane všetkých súvisiacich agend - vedenie podvojného účtovníctva pre ziskový aj neziskový sektor - účtovné a daňové konzultácie - spracovanie miezd - spracovanie DPH a ostatných daňových priznaní - metodický dohľad nad vedením účtovnej agendy -zastupování klientov u finančného ...

Účtovné a poradenské služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - mzdy, mzdové poradenstvo a konzultácie - účtovníctvo cez internet a EET - správa nehnuteľností, účtovníctvo bytových a nebytových jednotiek.

Právne služby. Podnikové poradenstvo. Účtovníctvo, dane.

Právne služby. Podnikové poradenstvo. Účtovníctvo, dane.

služby: - komplexné preškolenie vašich zamestnancov v oblasti nástrojov kvality - audity - konzultačná a poradenská činnosť v oblastiach: implementácia QMS, implementácia integrovaného systému, project management, customer representative, supplier quality assurance, atď.

Kancelária VÁŠ Daniar sa zaoberá daňovým poradenstvom, vedením účtovníctva a daňovej evidencie.

daňové poradenstvo finančné poradenstvo

činnosť: - hydrogeológia, hydrogeologický prieskum - rozbory vody, čerpacie skúšky - posudky pre likvidáciu odpadových vôd (domovej čistiarne, septiky, vsakovanie) - návrhy likvidácia zrážkových vôd - ekologické audity - prieskumy znečistenia zemín, povrchových a podzemných vôd - rizikové analýzy ..... atď.

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - personálne a mzdová agenda

IT služby: - outsourcing IT - audit a poradenstvo v IT - infraštruktúra na kľúč - HW, SW, webstránky - predaj špecializovaných SW - maloobchod, veľkoobchod, sklady, CRM.

Vedenie účtovníctva, daňovej evidencie a vypracovanie daňových priznaní.

služby: - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdová agenda - daňové priznania.

Audítorská spoločnosť CONSULT, s.r.o. so sídlom v Ostrave zaisťuje účtovné a audítorské riadenie a dohľad nad všetkými prácami vykonávanými v spoločnosti. Zameriavajú sa na spracovanie daňového priznania, mzdy, poradenstvo a projekty z fondov.  - ekonomické, účtovné a daňové poradenstvo  - vedenie ekonomickej agendy  - spracovanie ...

Vedenie účtovníctva, daňová evidencia a poradenstvo.

Účtovné s viac než 17 rokmi praxe. ponúkam: - vedenie kompletného podvojného účtovníctva, - daňové služby, - reporting, controlling, štatistiky.

služby: - daňové poradenstvo - účtovné služby - audit - právne poradenstvo

služby: - tvorba a udržiavanie mzdového a personálneho softvér - poskytovanie služieb v oblasti vedenia mzdovej a personálnej agendy - vývoj softvérových riešení na zákazku - poskytovanie služieb v oblasti digitalizácie dokumentov a ich riadenie.

Ponuka služieb: - tvorba vnútorných predpisov - personálny audit - poradenská činnosť v pracovnoprávnych vzťahoch - vzdelávacie programy vr. lektorského zaistenia - spracovanie miezd.

Účtovníctvo Ing. Jozef ŠTEFKEJE: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - spracovanie daňových priznaní - spracovanie personálnej a mzdovej agendy - zastupovanie klienta pred finančným úradom, správou sociálneho zabezpečenia a zdravotnými poisťovňami - spracovanie štatistických výkazov - vedenie účtovníctva a miezd podľa ...