Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Daňové poradenstvo Vedenie účtovníctva

služby: -auditorské -účetní a poradenské služby po celej Českej republike. kancelárie: -2.patro -Přímětická 1772/28, Znojmo, 66902.

Vedenie, spracovanie: -kompletné vedenie účtovníctva -personalistika, mzdy -sociálne zabezpečenie a zdravotné poistenie -daňové priznanie -finančné analýzy, rozbory hospodárenia -vnútropodnikové smernice -vysporiadanie spoločníkov, výpočet vyrovnacieho podielu. Služby, poradenstvo: -ekonomické a účtovné poradenstvo ...

služby: - externé vedenie účtovníctva - spracovávanie mzdovej agendy - audítorské služby - daňové priznania - účtovné poradenstvo.

Spracovanie miezd. Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie. Interné audity a daňové poradenstvo. Personalistika, optimalizácia miezd, mzdové audity. Forenzná audity. Recovery audit. Kontrola plnenia obchodných zmlúv, bonusov a nákupných cien.

Audítorská a účtovná kancelária Ing. Johana otrubový poskytuje audítorské a účtovné poradenstvo pre klientelu nielen z Prostějova, ale aj z Olomouca a Přerova. Naša kancelária poskytuje hospodárskej audity so zameraním na obchodné spoločnosti, neziskové a príspevkové organizácie či obce. V oblasti auditu naša kancelária prevádza: - audit ...