Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Účtovné služby: - Spracovanie účtovných dokladov vr. DPH - Súhrnný výkaz, Kontrolné hlásenia, EET, bilancie a analýzy, evidencia majetku - Spracovanie daňových priznaní podľa potreby - Zaistíme posunutie priznanie do 30. 6. - Poradíme, či je výhodnejšie podvojné účtovníctvo alebo daňová evidencia - mzdová agenda - zastupovanie na úradoch - ...

Daňová a účtovná poradkyňa Hana Oktábcová vykonáva spracovanie daňových priznaní pre právnické aj fyzické osoby, analýzy daňových rizík, daňovej optimalizácie aj pomoc pri riešení daňových problémov. Sídlime v meste Karlovy Vary - Rybáře. Naša činnosť: - daňové poradenstvo - spracovanie daňových priznaní právnických i fyzických osôb - ...

Hlavnou činnosťou spoločnosti Basildon s. R. O. Je poskytovanie komplexných služieb v oblasti účtovníctva, daňovej evidencie, účtovného a daňového poradenstva či spracovanie miezd. Svoje služby poskytujeme stredným, malým aj veľkým podnikateľským subjektom v najrôznejších odvetviach. Ďalším odborom, ktorým sa zaoberáme, je správa a údržba ...

Daňová evidencia. Účtovníctvo. Spracovanie miezd. Účtovné poradenstvo Daňové priznanie.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie, vedenie mzdovej agendy, spracovanie daňového priznania.

Účtovníctvo: -daňová evidencia -podvojné účtovníctvo -mzdy a mzdová agenda Služby: -audit -banková sféra (bankový úver, spracovanie podkladov pre lízingovú spoločnosť) -spracovanie štatistických údajov.

Ponúkame komplexné služby v oblasti spracovania účtovníctva pre právnické aj fyzické osoby. Vykonávame spracovanie miezd, rekonštrukcie účtovníctva, účtovné poradenstvo i zastupovanie na úradoch. Našu kanceláriu nájdete v Kladne na ulici Švajčiarska.

Pani Ing. Libuše Cikánková vykonáva audit systému kvality a bezpečnosti potravín. Ponúkame interné audity systému kvality a bezpečnosti potravín firmám zameraných na výrobu a distribúciu potravín, pokrmov, krmív. Ďalej poskytujeme audity u dodávateľov alebo predauditu, audity pred certifikáciou systému kvality a bezpečnosti ...

Spoločnosť Top Account & Tax s.r.o. so sídlom v Prahe ponúka svojim zákazníkom komplexné služby v oblasti spracovania a vedenia účtovníctva, daňového poradenstva. Ďalej zaisťujeme mzdovú a personálnu agendu, audit, správu spoločností, ich fúzie, akvizície, založenie a likvidáciu. Ponúkame aj administratívnu podporu v mnohých oblastiach činností ...

Služby: - vedenie, audit účtovníctva - spracovanie miezd - daňová evidencia, daňové poradenstvo - ekonomické poradenstvo.

Správa nehnuteľností. Stavebné práce. Stavebné montážne práce. Kladenie podlahových krytín a obkladanie stien. Výroba a rozvod pary a teplej vody. Vedenie účtovníctva.

Služby pre neziskové organizácie: -Komplexné ekonomické služby -Vedenie účtovníctva -daňová evidencia pre podnikateľov a neziskový sektor -daňová kontrola -sestavení daňového priznania -audit účtovnej závierky -daňové poradenstvo -zastupování klienta pred správcom dane -účetní poradenstvo -spracovanie miezd (mzdy), vedenie ...

Účtovná kancelária Monika Petruželová ponúka profesionálne služby v oblasti komplexného spracovania účtovnej agendy pre fyzické i právnické osoby. Sídlime v obci Valašská Bystřice, okres Vsetín. Naše služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie jednoduchého účtovníctva - mzdová agenda, mzdy - priznanie k daní z príjmov fyzických osôb, ...

Vedenie účtovníctva a daňové poradenstvo Hradec Králové. Ak ste SZČO, malá alebo stredná firma, tak som pre vás tá pravá a rada sa vám budem s riadnou starostlivosťou venovať.

finančné poradenstvo Účtovný audit ekonomické poradenstvo personálne služby

Účtovníctvo - daňové evidencie - mzdy Správa nehnuteľností

Poradenské služby a kompletný outsourcing v oblasti vedenia účtovníctva, právneho i daňového poradenstva a mzdovej agendy.

Všetky služby spojené s vedením účtovníctva. Zaistí daňovú evidenciu, podvojné účtovníctvo, ekonomické poradenstvo, controlling a reporting.

Služby: - ochrana osobných údajov podľa súčasnej legislatívy.

Vedenie účtovníctva, dane, daňová evidencia v meste Skuteč, v celom okrese Chrudim a online celá SR.

Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - daňová evidencia - daňové priznania.

Právne činnosti Účtovnícke a audítorské činnosti daňové poradenstvo

služby: - daňové poradenstvo - účtovníctvo - zakladanie spoločností - prenájom sídla - firemné poradenstvo

Stráženie insolvencie, sledovanie registra dlžníkov, CESR ratingom, nahlasovanie dlžníkov, vyhľadávanie v insolvenčnom registri.

služby: -daňové poradenstvo, daňové priznania, daňová stanoviská, daňová optimalizácia, zastupovanie v daňových konaniach. Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie.