Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Naša kancelária sa zisťuje účtovné, daňové a administratívne služby. Vykonávame vedenie daňovej evidencie, účtovníctva, daňové priznania pre právnické i fyzické osoby. Ďalej zaisťujeme služby na kľúč web reklamu, zakladanie spoločností, zastupovanie pri kontrolách štátnej správy, poradenstvo, doučovanie, školenia. Súhrn služieb nájdete na ...

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy Činnosť účtovných ...

Daňové priznania - služby daňového poradcu Vedenie - daňová evidencia - účtovníctvo - mzdové agendy

-Veľkoobchod a maloobchod Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Kurzy a školenia vedenia: -účtovníctvo -daní -firiem, firmy.

Daňové poradenstvo - spracovanie daňového priznania. Ekonomické poradenstvo, účtovné poradenstvo, vedenie účtovníctva, daňová evidencia, mzdová agenda.

Vedenie účtovníctva. Daňové poradenstvo. Spracovanie podnikateľských zámerov. Nadväzujúce ekonomické poradenstvo. Okrem širokej škály služieb v oblasti daňového poradenstva ponúkame aj kompletné ekonomické služby najmä pre malé a stredné podniky.

Vedenie účtovníctva, spracovanie miezd a personalistiky, BOZP, daňové poradenstvo, zabezpečenie auditu, e-komunikácie s úradmi a iné služby spojené s vedením účtovníctva.

Vedenie účtovníctva, daňové poradenstvo, mzdy, personalistika, semináre, školenia.

Účtovné poradenstvo: -vedenie účtovníctva -špecializácia spoločenstva vlastníkov bytových jednotiek -daňové priznanie.

Služby: - Produkčné služby - Authoring DVD - Video: úpravy, prevody - Grafické návrhy - Animácia a vizualizácia - Audio - Data management - Práca s textom

Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania, dane - spracovanie miezd, mzdy - vedenie personálnej agendy.

Účtovná kancelária. Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie. Personalistika, vedenie miezd. Vedenie účtovníctva neziskových organizácií.

Ponúkame spracovanie daňovej evidencie a účtovníctva, spracovanie mzdovej agendy, pomocné administratívne práce a spracovanie dát a formulára do prehľadných tabuliek