Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Ponuka Daňového poradenstva. Vedenie a spracovanie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Účtovné poradenstvo, vedenie účtovníctva a daňovej evidencie -Prevádzka e-shopu - www.taskynakoleckach.cz a www.panskleroza.cz

-Predaj pletených výrobkov vlastnej výroby Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Služby: - jednoduché a podvojného účtovníctva.

Služby: - účtovné, ekonomické poradenstvo - vedenie, spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania. - vedenie mzdovej agendy, mzdy.

Dane Vedenie účtovníctva Poradenstvo - v oblasti úverov

Predajný sklad paluboviek a podláh. Predaj, maloobchod, veľkoobchod, montáž: -palubky a palubovkové podlahy, mozaiky, parkety aj priemyselné, plotovky -plávajúce podlahy, trojvrstvové parkety, bambusy, korok -odvetrané fasády, fasáda-NOVABRIK. Kompletný podlahársky servis: -dodávka, pokládka, brúsenie, lakovanie a prípadná ...

Služby: - účtovné, ekonomické, daňové poradenstvo.

Služby: - daňové a účtovné poradenstvo - audity pre firmy, audítorské služby.

Daňové poradenstvo Vedenie účtovníctva - účtovné a mzdové poradenstvo - ekonomické súvahy Personálna agentrua

Daňové poradenstvo Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie - účtovné poradenstvo

Služby: -daňový poradca, daňové poradenstvo -audítorská kancelária.

Služby: -vedenie, spracovanie účtovníctva pre malých firmy -daňové poradenstvo, dane, spracovanie, daňového priznania -auditorská kancelária, audity -spracovanie zahraničných výkazov (spolupráca so zahraničnými partnermi).

Konzultácie a školenia v oblastiach - povinnosti firiem podľa environmentálnej legislatívy - EMS podľa normy ISO 14001 a jeho integrácia do systémov riadenia - interné audity podľa normy ISO 19011 a udržiavanie spôsobilosti interných audítorov EMS.

Spracovanie - dane Vykonáva účtovníctvo - spracovanie miezd

Vedenie - účtovníctvodaňová evidencia - poradenstvo

Služby: -financovanie bývania -úvery -hypotéky -sporenie -účtovníctvo -poradenstvo.

* Vedenie účtovníctva a účtovné poradenstvo. * V spolupráci s partnermi daňové poradenstvo, účtovný audit, právne služby pre podnikateľov a podniky.

-Činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Audítorské služby Prednášky na stredných a vysokých školách