Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Poskytuje - daňové poradenstvo Poskytuje - finančne - ekonomické poradenstvo

Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-ekonomickej povahy Veľkoobchod a maloobchod Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Sprostredkovanie obchodu a služieb Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných Činnosť účtovných poradcov, vedenie ...

Vedenie - účtovníctvo Predaj - lahôdky - potraviny - tabak - noviny Zberňa SAZKA vrátane kurzových stávok Predaj - darčekové predmety.

Služby: - DPH - dane z príjmov - cestná daň - dane z nehnuteľností a z prevodu nehnuteľností - spracovanie personálnej a mzdovej agendy vrátane odvodov a vystavenie príslušných príkazov na úhradu - metodické účtovné a metodické daňové konzultácie. - ekonomické rozbory - konzulatca pri spracovaní dát v informačných systémoch - ...

Zakladanie obchodných spoločností. Preklady, tlmočenie. Vedenie účtovníctva. Daňová evidencia.

Daňové poradenstvo Spracovanie účtovníctva, daní

Služby administratívne: - vedenie účtovníctva a daňovej evidencie pre fyzické osoby, živnostníkov, právnické osoby, firmy - priznanie DPH Španielčina, španielsky jazyk: - tlmočníctvo a prekladateľská činnosť.

Vedenie účtovníctva, činnosť účtovných poradcov -konkurzy -likvidácia -dražby -administratíva -spracovanie dát .

-Obchodná činnosť Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Služby: - účtovníctvo - daňové poradenstvo.

Ponúkame daňové poradenstvo vrátane spracovania všetkých druhov daňových priznaní: - dane z príjmu - DPH - cestné dane - dane z nehnuteľností. Ďalej poskytujeme účtovné a ekonomické poradenstvo, spracujeme mzdy a personalistiku. Zaisťujeme audit.

Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania - účtovné a daňové poradenstvo.

Poradenstvo: -všeobecné, daňové a ekonomické poradenstvo talianskym spoločnostiam, ktoré chcú podnikať v Českej republike. Informácie týkajúce sa založenia spoločnosti v Českej republike, problematiky daní, colných záležitostí, zmlúv, finančné problematiky, zamestnaneckého pomeru, administratívnych ...

Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - spracovanie mzdovej a personálnej agendy, vypracovanie miezd - zastupovanie na úradoch.

Ekonomické a účtovné poradenstvo.

Účtovníctvo, daňové, audítorské a právne poradenstvo. Služby: -účtovníctvo: -jednoduché -podvojné -mzdové.

Vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, mzdovej agendy. Spracovanie daňových priznaní dph, daň z príjmu, cestná daň, daň z nehnuteľnosti.

Správa nehnuteľností: - pravidelný servis technického zariadenia, - upratovací servis, - údržba a opravy objektu. Vedenie účtovníctva.

Správa, údržba budov. Stavebné práce. Daňové a účtovné poradenstvo.

Služby: - ekonomické poradenstvo - daňová evidencia, spracovanie daňového priznania - zastupovanie pri rokovaniach na úradoch - vedenie účtovníctva - vedenie mzdovej a personálnej agendy.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Veľkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy

Účtovníctvo, dane, poradenstvo. Služby: - komplexná účtovná agenda - účtovné a daňové poradenstvo - mzdy a personalistika - zastupovanie na FÚ, OSSZ, ZP, OR, ŽÚ - kompletná digitalizácia dokladov - nonstop prístup cez internet k účtovníctvu a dokladom - bezplatné využitie softvéru (fakturácia, sklad, pokladňa, banka, zákazky, ...