Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Služby z oblasti daňového poradenstva, účtovníctva a miezd.

Bc. Jaroslava Šálanská, DiS., CA ponúka účtovníctvo (predtým podvojné účtovníctvo) a ďalšie účtovné služby v regióne Praha a okolí už od 1. 4. 1997. Pre skvalitnenie služieb bola 21. 8. 2013 založená spoločnosť Profi účto – dane s.r.o., ktorá ponúka všetky účtovné služby ako napr. daňová evidencia, účtovníctvo (podvojné účtovníctvo), daňové ...

Účtovníctvo: -vedenie účtovníctva, daňovej evidencie a spracovania miezd. Spracovanie daňového priznania DPFO, DPPO, DPH, cestná daň a majetkové dane. Zastupovanie pri rokovaniach s finančným úradom, správou sociálneho zabezpečenia a zdravotnými poisťovňami.

Hľadáte daňového poradcu v okolí Olomouca? Obráťte sa na firmu BANEP! Poskytujeme právnu pomoc a finančno-ekonomické rady vo veciach daní, odvodu, poplatkov a iných podobných platieb, ako aj vo veciach, ktoré s daňami priamo súvisia. Bilančné účtovníctvo.

Vedenie účtovníctva a daňová evidencia .

Vedenie účtovnej agendy, nákup a predaj, propagačná a reklamná činnosť, prenájom (učebne, PC), technicko-administratívne práce, sprostredkovanie obchodu a služieb.

Daňové poradenstvo Vedenie účtovníctva - mzdy Zakladanie a likvidácia spoločností Insolvečné poradenstvo

Účtovníctvo - vedenie - daňová evidencia - poradenstvo

Zaoberáme sa predajom ready made spoločností, poskytovaním virtuálnych sídiel, správou dátových schránok, účtovníctvom, daňovým poradenstvom, tvorbou webových stránok a inými službami, ktoré firmám pomáhajú v ich podnikaní.

Zámočníctvo. Výroba: - mreže - vráta - ploty - protopožiarne dosky Účtovníctvo: - daňového účtovníctva - spracovanie DPH - cestné dane.

Zaoberáme sa daňovým plánovaním a poradenstvom. Ponúkame správu a vedenie účtovníctva.

Ponúkam vedenie podvojného účtovníctva, miezd a daňového priznania.

Ekonomické služby: -komplexné vedenie účtovníctva -spracovanie miezd vrátane personalistiky -daňové priznania -ekonomické a finančné poradenstvo -spracovanie podkladov k žiadostiam o bankové úvery.

-vedenie účtovníctva všetkým typom spoločností - vedenie daňovej evidencie - vedenie mzdovej agendy a personalistiky - daňové poradenstvo - zostavenie priznania k daniam

Spracovanie účtovníctva: - jednoduché, podvojné. Daňové poradenstvo. Komplexné vedenie a spracovanie mzdovej agendy (mzdy).

vedenie účtovníctva a vedenie daňovej evidencie, spracovanie mzdovej a personálnej agendy, poskytovanie daňového poradenstva v oblasti daňového systému Českej republiky a medzinárodného zdanenia, spracovanie všetkých druhov daňových priznaní, zastupovanie klientov pred správcami dane a ostatnými inštitúciami, asistenciu pri daňových a i. ...

Insolvenčné poradenstvo Občiansky konkurz a oddĺženie Kurzy, školenia. Účtovníctvo Daňové poradenstvo Reklamné služby Športové trofeje a medaily Fotodarčeky Placky, butóny a 3D odznaky a prívesky Overovateľská kancelária, overovanie listín, podpisov a vydávanie výpisov z Informačného systému štátnej správy -CZECHPOINT

Poradenské služby, ktoré poskytujeme klientom, zahŕňajú najmä nasledujúce oblasti: -daňové plánovanie -daň z príjmov právnických osôb -daň z pridanej hodnoty -DPH Compliance -daň z príjmov fyzických osôb -transfer pricing -daňové previerky -vedenie účtovníctva -vedenie mzdovej agendy -školenie -administratívna podpora.

Účtovná kancelária: - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdy a personalistika - ekonomické poradenstvo - semináre, školenia, rekvalifikácie.

Vedenie účtovníctva. Účtovné a daňové poradenstvo. Audítorské služby.

Služby: - vedenie účtovníctva a daňovej evidencie - spracovanie miezd (mzdy) - ekonomické a daňové poradenstvo.