Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Daňové priznania. Spracovanie účtovníctva: - vedenie daňovej evidencie - spracovanie miezd - vedenie skladov - rekonštrukcia účtovníctva - účtovné poradenstvo.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie. Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov.

Realitná činnosť. Vedenie účtovníctva.

Účtovná kancelária: - kompletné vedenie účtovníctva aj daňovej evidencie, vrátane mzdovej agendy - spracovanie všetkých daňových priznaní, reportov a účtovných závierok - rekonštrukcia účtovníctva a kontrola už spracovanej účtovnej agendy - poradenstvo v oblasti účtovníctva a daní, komunikácia s úradmi.

Audítorské služby Daňové poradenstvo Ekonomické poradenstvo

Služby: -audítorské -daňové poradenstvo

Daňové poradenstvo. Účtovnícke služby. Marketing.

Vedenie účtovníctva Vedenie daňovej evidencie

Dodávková doprava Dodávková doprava - medzinárodná - vnútroštátne - do 3, 5t Dane Účtovníctvo

Služby: -komplexné vedenie účtovníctva pre malé a stredné aj veľké firmy -vedenie daňovej agendy -mzdy a personalistika

Starostlivo spracujeme Vaše účtovníctvo, daňovú evidenciu, mzdy, účtovné závierky, priznanie DPH, súhrnné hlásenia, prenesená daňová povinnosť, priznanie k dani cestnej, novo i intrastat. Zastupujeme na úradoch štátnej správy. Na vedenie účtovníctva používame vlastný účtovný softvér, našim klientom je k dispozícii bezplatne. Máme skúsenosti od ...

Vedenie: -účtovníctvo a daňové poradenstvo, -mzdové a personálne agendy. Daňové priznania a ostatné ekonomické služby.

Znalec, účtovníctvo, správa. - kompletné vedenie účtovníctva firmy, SZČO, malého podniku, združenia: - jednoduché - podvojné - mzdové.

-Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Poskytovanie technických služieb -Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné ...

Daňové poradenstvo - spracovanie daňového priznania. Vedenie - účtovníctvo - daňová evidencia.

Ponúkam pomoc v oblasti sebarozvoja a alternatívnej liečby pomocou havajského učenia a techník Ho´oponopono: - semináre a terapia pomocou havajského učenia Ho´oponopono - kurzy a liečenie Ho´oponopono - liečivé havajské a relaxačné masáže Ho´oponopono

Vedenie účtovníctva spoločenstvo vlastníkov domu.