Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - oceňovanie podnikov - spracovanie projektov na dotácie zo štrukturálnych fondov EÚ.

Účtovníctvo, dane, právne poradenstvo, dane. Mzdy, personalistika.

Daňové poradenstvo. -zastúpenie pred správcom dane (na základe plnej moci), -podanie daňových priznaní, -kontrola účtovníctva, -optimalizácia daňových povinností.

Autoškola. Autodoprava nákladné medzinárodné i vnútroštátne. Špedícia. Vedenie účtovnej a daňovej evidencie.

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej ...

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva Poskytovanie právnej pomoci a finančne ekonomických rád vo veciach daní, odvodov, poplatkov a iných podobných platieb, ako aj vo veciach, ktoré s daňami priamo súvisia Spracovanie znaleckých posudkov v odboroch - ekonomika - odvetvie účtovnej evidencie a - ekonomika - ekonomické odvetvia rôzne - ...

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdy

Sme špecialistom na oblasť účtovnej a daňovej evidencie. Zaisťujeme vedenie, kontrolu aj rekonštrukciu účtovníctva. Naše služby vychádzajú z práce registrovaného daňového poradcu - Ing. Bohuslavy Chumlenovej.

Účtovné poradenstvovedenie - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdová evidencia

Služby: -vedenie účtovníctva -vedenie daňovej evidencie -spracovanie miezd -marketingové služby

Služby: - daňové poradenstvo - účtovníctvo

Daňové poradenstvo - spracovanie daňového priznania. Ekonomické poradenstvo. Účtovné poradenstvo - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdová agenda. Kancelária v Českom Krumlove: Latrán 193 Český Krumlov 381 01 Telefón: 380 712 341 Fax: 380 712 341

Vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, personálnej a mzdovej agendy pre jednotlivcov a spoločnosti.

Vedenie účtovníctva, spracovanie miezd.

Poradenstvo Fondy EÚ Strategické riadenie Organizačné konanie Riadenie ľudských zdrojov Finančné riadenie Riadenie kvality. Vzdelávanie pre verejnú správu. Aktívna politika zamestnanosti. Projektová kancelária.

Právne poradenstvo Daňové poradenstvo Audit Transakcia Outsourcing Management & Business Consulting.

Oblasti daňovej evidencie - podvojného účtovníctva - daňového poradenstva - mzdového účtovníctva malých i veľkých firiem - fúzie podnikov - likvidáciou a krízového riadenia firiem.

Poskytuje - ekonomické poradenstvo - organizačné poradenstvo Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie.

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie. Poradenstvo.