Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Som daňový poradca, ktorý sa zaoberá vedením účtovníctva a spracovaním daňových priznaní ku všetkým druhom daní v Olomouckom kraji. Daňové poradenstvo, daňový poradca: - ekonomické poradenstvo - pre fyzické aj právnické osoby - účtovné poradenstvo - spracovanie miezd, daňového priznania, DPH - vedenie účtovníctva, miezd - odklad daňového ...

Daňové poradenstvo Účtovné poradenstvospracovanie - mzdové agendy - účtovníctvo

Advokátska kancelária - právne služby - daňové poradenstvo - vedenie účtovníctva

Služby: -poradenstvo v oblasti systémov riadenia kvality -vedenie účtovníctva a daňovej evidencie

Bezpečnosť práce - vyhľadávanie rizík a ich eliminácia - školenia zamestnancov a vodičov referentov - vypracovanie dokumentácie bezpečnosti práce vrátane jej aktualizácie - riešenie problematiky pracovných úrazov Požiarna ochrana - zhodnotenie objektov a technológií z hľadiska požiarnej bezpečnosti - pravidelné preventívne požiarne ...

Účtovníctvo a daňový poradca: -spracovanie daňového priznania fyzických alebo právnických osôb a firiem -spracovanie podkladu pre úvery -zastupovanie pri kontrolách finančnom úradom (OSSZ) a zdravotnými poisťovňami -vedenie daňovej evidencie a podvojového účtovníctvo -vedenie účtovníctva pre konkurzné správca -vedenie ...

Správa bytov a domov, správa nehnuteľností - technické zabezpečenie - výroba a rozvody tepelnej energie - účtovné služby - odborné posudky na vady a poruchy stavieb.

Služby: - účtovníctvo a daňová evidencia - daňové priznania Osobné poradenstvo v oblasti osobného rozvoja a životného štýlu.

Účtovníctvo: -podvojné -daňová evidencia -mzdy -výpočet dane z príjmu, DPH -ekonomické poradenstvo -optimalizácia daní -cestná daň -vypracovanie podkladov pre žiadosť o úver.

Oprava, servis: - výpočtová technika Služby: - pripojenie k internetu - vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo

Služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - daňové poradenstvo - mzdová agenda

Služby: -audítorská činnosť -daňové poradenstvo

Služby: - audítorské, - daňové a ekonomické poradenstvo, - outsourcing účtovných služieb, mzdovej agendy, - znalecké posudky, - IT poradenstvo.

Vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo.

Služby: -účtovníctvo -daňová evidencia -mzdové účtovníctvo -daňové priznania

Služby: - vedenie podvojného účtovníctva. - vedenie daňovej evidencie. - spracovanie miezd.

Vedenie účtovníctva - daňová a mzdová evidencia - personalistika.