Súdny znalec vám pomôže s ocenením a odhadom nehnuteľnosti, so znaleckým posudkom, so stanovením bežnej či trhovej ceny, poskytne vám pomoc pri riešení pozostalostí, vecného bremena, pri preskúmaní chýb, závad a škôd a pri riešení dedičského konania.

Odhady kapitálového majetku likvidácia škôd

Realitná kancelária, predaj a prenájom nehnuteľností - kompletná realitná činnosť - znalecké posudky a odhady.

Znalecké posudky, oceňovanie: - nehnuteľností

Energetické preukazy a posudky Počítačové kurzy

Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Služby: -súdny znalec z odboru motorových vozidiel a cestnej dopravy

Služby: -poradenstvo v oblasti chovu ošípaných. -veterinárna, liečebná činnosť v chovoch ošípaných. -znalecké posudky zdravotný stav, výživa, chov ošípaných. -školenie pre odbornú verejnosť (chov ošípaných).

Poskytovanie služieb v oblasti oceňovania a súdneho znalectva z oblasti strategických rozborov. Ďalej: - finančný manažment - riadenie projektov - nákupná logistika - oceňovanie rizík podnikateľských projektov - zlepšovanie procesov.

Súdny znalec pre základný odbor ekonomika, odvetvie ceny a odhady so špecializáciou na oceňovanie nehnuteľností. Vypracovanie znaleckých posudkov a trhových odhadov budov.

Súdny znalec. Služby: -oceňovanie nehnuteľností

Odhady - oceňovanie všetkého hnuteľného majetku s výnimkou motorových vozidiel: stroje, zariadenia, náradie, vybavenie predajní, dielní, bytov, kancelárií, prevádzok a pod. Stanovenie ceny obvyklej podľa Zákona č. 151/1997 Zb. (Zákon o oceňovaní majetku), stanovenie ceny trhovej. Znalecké posudky pre právne úkony - posudky na ...

Výroba štýlového exkluzívneho nábytku, bytových doplnkov a dodávky zákazkových interiérov. Privátne zákazky: - bytové interiéry a zákazkový nábytok - nábytok moderný - nábytok vyrezávaný, vykladaný a inkrustovaný - nábytok predlohový. Komerčné interiéry: - kompletné interiéry reštaurácií, hotelov, obchodov a pod. - kancelárie a ...

Služby: -súdny znalec: -oceňovanie majetku, znalecké posudky, odhady ceny: -vozidlá, automobily, stroje.

Súdny znalec Doprava mestská, cestná: Technické posudky o príčinách, mechanizmu dopravných nehôd Právna, odborná, technická pomoc pri dopravných nehodách pri jednaní s políciou, mestskými úradmi, poradenstvo, zastupovanie, obhajovanie (odbor dopravy, priestupkové konanie) POMOC PRI DOPRAVNÝCH NEHODÁCH (ako postupovať po dopravnej ...

Remeslá, služby: - murárstvo - vodoinštalácia - kúrenárstvo - kominárstvo - oceňovanie majetku

Stolárske práce Znalecké posudky Inžinierska činnosť

Súdny znalec poskytuje znalecké posudky, poradenstvo a odhad ceny v odbore: ocenenie podniku, ocenenie obchodného podielu, informačné systémy, hardvér - počítače, elektronika, softvér a autorské práva, databázy, stroje a zariadenia, automobily, prívesy, návesy a iné vozidlá, nábytok a stolárske výrobky.

Poskytuje - investičné poradenstvo Oceňovanie - znalecká činnosť

Služby: -odhady nehnuteľností. -stavebné projekcie. -stavebný dozor.

Letecké práce Znalecké posudky - v oblasti letectva Letecký výcvik