Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Služby - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdová agenda.

Komplexná ponuka finančných produktov. Internet banking. Pre jednotlivcov: - pôžičky - účty - lízing - karty - priame bankovníctvo - sporenie - poistenie. Pre firmy: - úvery - priame bankovníctvo - podnikateľské účty - termínované vklady - lízing - platobné karty.

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie. Spracovanie priznania k DPH fyzických a právnických osôb.

Poisťovací maklér a poisťovací agent Máme pre Vás výber toho najlepšieho z niekoľkých desiatok poisťovní a finančných inštitúcií. Poistenie spoločností a podnikateľov vrátane všetkých súvisiacich činností: Optimalizácia poistenia z hľadiska rozsahu poistenia i ceny, pomoc pri likvidáciách poistných udalostí. Výber z cca. 500 produktov ...

Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru vrátane hypotekárnych úverov.

Masérske, rekondičné a regeneračné služby Poskytovanie telovýchovných a športových služieb v oblasti telesnej výchovy a športu -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Veľkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Realitná činnosť, ...

Poskytovanie podnikateľského úveru.

Exekútorský úrad, súdna exekúcia Dražby: -nehnuteľnosti -hnuteľné veci.

Účtovné poradenstvo, vedenie účtovníctva.

Hypotéky, Investície, pujíčky, sporenia, uvery.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, ...

Služby: - realitná kancelária - znalecké posudky - trhové odhady - finančné poradenstvo

Oceňovanie nehnuteľností, rozpočty stavebných prác, kontrola stavebných prác, znalecké posudky zdravia.

Zmenáreň, zmenárenská činnosť. Ďalšie pobočky: OD TESCO - Konečná 25, Tel.:582330401 - Po-Nie 8.30 - 20.30

Advokátska kancelária. Zaoberám sa právom obchodným, rodinným, trestím, občianskym a pracovným so zameraním na deti a maloletých. Vymáham výživné a kontrolujem starostlivosť.

Klientsky servis 844 188 188 Produkty a služby: - poistenie osôb - poistenie majetku - poistenie motorových vozidiel - poistenie zodpovednosti - poistenie priemyselných rizík.

Bankové služby v oblasti retailového, podnikového a investičného bankovníctva. Špecializované služby: - dôchodkové pripoistenie - stavebné sporenie - faktoring - spotrebiteľské úvery a poistenie..