Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Činnosť: - investičný sprostredkovateľ - podielové fondy.

Obchodný zástupca: - Českomoravská stavebná sporiteľňa.

Vedenie - účtovníctvo - daňové evidencie.

Súdny znalec v odbore ekonomika, ceny a odhady nehnuteľností znalecké posudky nehnuteľností odhadca pre banky: stanovenie ceny obvyklé (trhové ocenenie)

Sprostredkovanie poistenia: - životné poistenie, poistenie majetku, podnikateľov, havarijné poistenie, povinné ručenie, stavebné sporenie a pod.

Daňové poradenstvo Účtovné poradenstvo

Obchodný zástupca -Českomoravská stavebná sporiteľňa

Vedenie daňovej evidencie a účtovné poradenstvo. Kurzy daňovej evidencie pre záujemcov z celej SR / kurzy v pracovné dni alebo víkendové/.

Nákup a predaj starožitností, šperkov, umeleckých a zberateľských predmetov. Znalecké posudky.

Komplexné služby v oblasti: - spracovanie účtovníctva a daňovej evidencie vrátane DPH - spracovanie miezd - spracovanie daňových priznaní - daňového poradenstva - spracovanie miezd - zastupovanie na úradoch.

Poskytuje: - finančné poradenstvo. Obchodný zástupca: - Českomoravská stavebná sporiteľňa.

Vedenie a poradenstvo: - účtovníctvo. Poradenstvo v oblasti informačných systémov - Helios Orange, Pohoda.

-Automatizované spracovanie dát -Obchodná živnosť - kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja -Sprostredkovateľská činnosť, mimo činností vyžadujúcich osobitné povolenie Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Informácie, potreby a pomôcky pre aktívny život seniorov, výlety pre seniorov. Prevádzkareň na nám. T. G. Masaryka 24 v Prostějove má otvorené denne od 9:00 do 17:00 hod., v sobotu od 9:00 do 11:30 hod. Na jednodňové výlety odchádzame z Prostějova a cestujeme najčastejšie po Morave. V obchodíku máme tovar, ktorý osloví staršiu generáciu: - ...

Advokátska kancelária - právne služby. Pobočka Rozstátie 77 798 62, Rozstátie

Vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, účtovné poradenstvo, spracovanie mzdového účtovníctva, personalistika, zastupovanie pri jednaní s inštitúciami sociálneho a zdravotného poistenia i finančnými úradmi, zostavenie všetkých daňových priznaní.

Finančné poradenstvo - sprostredkovanie poistenia, úverov a hypoték.