Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

AGRODAT Group s.r.o. poskytuje služby v oblasti účtovných systémov, spracovania účtovníctva nielen pre bytové družstvá, vedenie daňovej evidencie a mzdových agentov a poradí si aj s programovacími prácami a obstaraním a spracovaním dát.

Spoločnosť poskytuje činnosti v oblasti poisťovníctva, ako je poistenie vozidiel, zaistenie v prípade úrazu, poistenie majetku občanov i firiem. Na základe zistených potrieb Vám môžu porovnať ponuky veľkých bánk a poisťovní. Z finančnej oblasti vykonáva hypotekárne úvery a pôžičky na bývanie.

Spoločnosť OMEGA, spol. s r.o. v Prostějove sa zaoberá sprostredkovaním predaja ziskových firiem, podnikateľského subjektu a obchodných podielov. Našim hlavným cieľom je predovšetkým dôvera, spoľahlivosť a diskrétnosť. Poskytujeme tieto služby: - predaj firmy - predaj ziskových firiem - predaj podielov firiem - predaj podnikateľského ...

Znalecký a oceňovacie ústav s.r.o. je špecialistom pri znaleckej, expertné a poradenskej činnosti. Zameriavame sa na trhové ocenenie nehnuteľností pohľadávok podnikov a poradenstvo pri fúziách. Znalecké posudky - znalectvo v odbore ekonomika: - oceňovanie podnikov, nehnuteľností, motorových vozidiel a poľnohospodárskej techniky, podielov v ...

Spoločnosť OMEGA, spol. s r.o. v Prostějove sa zameriava na poradenské centrum v oblasti likvidácie a krízového riadenia firiem. Medzi naše ďalšie činnosti sa tiež radí poradenstvo v bezpečnosti práce, požiarnej ochrany a hygieny. Pomôžeme vám vyriešiť situáciu vašej firmy. Krízové a bankrotné poradenstvo: - krízové riadenie - poradenstvo ...

Vzdelávací systém v oblasti financií organizovanie webseminářů Pomoc s investíciami a úsporami, finančné poradenstvo

Obchodný zástupca ČMSS. sprostredkovanie: - stavebné sporenie - úvery - hypotéka - bežný účet - dôchodkové sporenie - poistenie.

Obchodný zástupca ČMSS. sprostredkovanie: - stavebné sporenie - úvery - bežný účet - poistenie.

služby - technický dozor investora - preukaz energetickej náročnosti - inžiniering - spracovanie znaleckých posudkov a trhových odhadov cien nehnuteľností - stavebné poradenstvo.

ekonomické poradenstvo služby: - vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie, vedenie mzdového účtovníctva, služby v oblasti personalistiky, spracovanie daňových priznaní a ďalšie účtovné služby.

Česká podnikateľská poisťovňa, a.s., Vienna Insurance Group - ČPP - komplexné poistenie. Poistenie vozidiel: - autopoistenia Combi Plus II - zákonné poistenie motorových vozidiel, povinné ručenie - havarijné poistenie. Poistenie osôb: - kapitálové životné poistenie - investičné životné poistenie - úrazové poistenie - zdravotné ...

Služby: - účtovné poradenstvo - vedenie účtovníctva.

Poklady Svetla, internetový obchod, e-shop: - drahé kamene, minerály - soľné lampy - esencie.

Obchodný zástupca Českomoravskej stavebnej sporiteľne.

Obchodný zástupca: - Českomoravská stavebná sporiteľňa.

Služby: - realitná činnosť - finančné poradenstvo

Predaj, oprava, servis: - počítače - výpočtová technika - softvér Návrhy a realizácia domácich aj firemných sietí LAN.