Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Vojenská zdravotná poisťovňa. Úradné hodiny na pobočke: Pondelok: 08:00 – 16:00 hod. Predĺžená pracovná doba do 17:00 hod. pre príjem poistencov a hlásenie zmien. Utorok: Pre verejnosť zatvorené. Príjem písomností je možný v čase od 08:00 hod. do 16:00 hod. Streda: 08:00 – 16:00 hod. Predĺžená pracovná doba do 17:00 hod. pre ...

ALLIANZ POISŤOVŇA, a. s. je súčasťou najväčšieho svetového poisťovacieho koncernu Allianz Group, ktorý chráni život a majetky 80 miliónov ľudí vo viac ako 70 krajinách. ALLIANZ ponúka životné poistenie, poistenie majetku a zodpovednosti občanov, majetkové poistenie pre podnikateľov, poistenie profesijnej zodpovednosti, poistenie priemyselných ...

Európske centrum odškodného: - odškodnenie z dopravnej nehody - náležité odškodnenie pre účastníkov dopravných nehôd - bez vstupných poplatkov.

- Súdny znalec, odhady nehnuteľností - vypracovanie rozpočtov stavebných prác Inžinierska činnosť v stavebníctve: -opatrenia projektovej dokumentácie -zaistenie územného, stavebného a kolaudačného konania -prerokovanie projektov -vykonanie výberového konania na dodávateľa -výkon stavebného dozoru.

Advokátska kancelária JUDr. Lenky Vidovičovej ponúka svojim klientom právne služby na profesionálnej úrovni. Poskytujeme kompletné právne služby z oblasti občianskeho práva, rodinného práva, práva obchodnej spoločnosti, obchodných záväzkových vzťahov, konkurenčného práva, insolvenčného práva, autorského práva a práv príbuzných. Zaoberáme sa aj ...

Hľadáte daňového poradcu v okolí Olomouca? Obráťte sa na firmu BANEP! Poskytujeme právnu pomoc a finančno-ekonomické rady vo veciach daní, odvodu, poplatkov a iných podobných platieb, ako aj vo veciach, ktoré s daňami priamo súvisia. Bilančné účtovníctvo.

Odborová zdravotná poisťovňa zamestnancov bánk, poisťovní a stavebníctva.

Účtovná kancelária: - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdy a personalistika - ekonomické poradenstvo - semináre, školenia, rekvalifikácie.

Obchodné, právne a ekonomické poradenstvo.

Audítorská činnosť, audity. Vedenie účtovníctva. Spracovávanie miezd. Ekonomické a účtovné poradenstvo.

Poskytovanie pôžičiek a úverov. Insolvenčné konanie a osobný bankrot. Finančne právna poradňa. Riešenie exekúcií. Výkupy nehnuteľností. Oddlženie.

Služby administratívne: - vedenie účtovníctva a daňovej evidencie pre fyzické osoby, živnostníkov, právnické osoby, firmy - priznanie DPH Španielčina, španielsky jazyk: - tlmočníctvo a prekladateľská činnosť.

Dane - spracovanie priznania Vedenie a rekonštrukcia účtovníctva - účtovné poradenstvo - spracovanie miezd

Znalec - odhadca oceňovania podnikov

Služby: - počítačové siete, webové aplikácie, telekomunikácie, lektorská a poradenská činnosť - geodézia, ocenenie nehnuteľností - vozíky za bicykel.

Finančná a poradenská spoločnosť. Poradenstvo: - ekonomické - daňové, dane: - správa pohľadávok, pohľadávky. - oceňovanie majetku - nehnuteľnosti, podniky, nepeňažné vklady, hmotný aj nehmotný majetok.