Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie. Účtovné poradenstvo.

Daňové poradenstvo (KDP ev.č. 00002732) Vedenie účtovníctva (ŽÚ ev.č. 381100-12822-02

Sprostredkovanie veľkoobchodu Prenájom a správa vlastných alebo prenajatých nehnuteľností Destilácia, rektifikácia a miešanie liehovín Ostatné poskytovanie úverov j. n. Činnosti zástupcov poisťovne a maklérov

Advokátske služby-generálna prax, najmä: - občianske právo - pracovné právo -územné samosprávne celky

Bankové služby v oblasti retailového, podnikového a investičného bankovníctva. Špecializované služby: - dôchodkové pripoistenie - stavebné sporenie - faktoring - spotrebiteľské úvery a poistenie..

Poistenie majetku a zodpovednosti za škody, poistenie podnikateľských a priemyselných rizík, komplexné poistenie hnuteľného aj nehnuteľného majetku.

Poistenie majetku a zodpovednosti za škody, poistenie podnikateľských a priemyselných rizík, komplexné poistenie hnuteľného aj nehnuteľného majetku.

Služby - ekonomické a finančné poradenstvo - právne služby - prekladateľská činnosť - správa pohľadávok

Obchodný zástupca - Českomoravská stavebná sporiteľňa

Kontaktujte nás na bezplatnej informačnej linke Finančnej skupiny ČS: 0800 207 207 FLEXI životné poistenie PRE ISTOTU. Flexibilné poistenie • FLEXI životné poistenie • Flexibilné životné poistenie JUNIOR Kapitálové poistenie • Kapitálové životné poistenie KAPITÁL Úverové poistenie • Úverové životné poistenie HYPOTÉKA • Poistenie k ...

Obchodný zástupca - ČESKOMORAVSKÁ STAVEBNÁ SPORITELŇA